Skip to main content
  • 28.01.2012.

Uz Moffousa plešu i u Emiratima

Riječki DJ koji već nekoliko godina djeluje pod imenom DJ Moffous ovog se ljeta pošteno naradio i zaradio titulu jedinog hrvatskog DJ-a s rezidencijom na "otoku zabave" na kojem je u klubu Es Paradis bio domaćin „We Love Brasil” programa utorkom, dok je četvrtkom neprestano kombinirao ljetne nastupe u Novalji.

Piše: 

Naslovna foto

Moffous


Ibiza mu je donijela poznanstva, kontakte i nove nastupe, a nedavno na drugom izdanju popularne kompilacije Ibiza House Doctor 2 smješten i njegov singl Free the Guitar kojeg je napravio u suradnji s DJ Soundmodulom iz Züricha. Na kompilaciji izdanoj za house label Howz Choonz osim Moffousovog singla nalazi se još 19 originala i remiks izdanja glazbenika, DJ i producenata koji su obilježili zvuk Ibize ovog ljeta.
 
Moffous je nakon radnog ljeta postao je dio Bora Bora svjetske turneje i odlučio nastaviti u jednakom stilu, ali s kuferima i putovnicom. New York, New Jersey, San Francisco, Brazil, Barcelona samo su neke od destinacija gdje će vrtjeti svoje setove, na oficijalnim partijima Bora Bora Ibiza World Tour 2012 kao i Es Paradis Ibiza World Tour. Jučer je nastupio u Bahreinu u Arapskim Emiratima, a 27.1. nastupa u poznatom Cocoon Loungeu u Dubaiju. U veljači putuje za Kolumbiju, gdje će nastupiti četiri vikenda za redom u poznatom klubu Cerati, Cali.

 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2