Skip to main content
  • 16.05.2023.

Valentino Kanzyani predvodi bogati vikend u riječkoj Crkvi

Ljeto se bliži, a popularno odredište riječkih partijanera u toplije dane ulazi u stilu s novim atraktivnim gostovanjem

Piše: 


Techno vikend program u riječkoj Crkvi kreće u petak 19. svibnja uz Techno Steel ekipu koja još jednom preuzima plesni podij u Ružićevoj ulici. Dobro poznata imena iz Istre i KvarneraAdoo, Pico Chavese, Driverr, Definer i DJD se okupljaju na jedno mjesto kako bi partijanere iz petka uveli u subotu.

Adoo je pulski DJ, rezident kluba Steel i pokretač Techno Je Na Selu Eventsa. Pico Chavese je iskusni tech-house, techno DJ i producent s Krka. Driverr je Žminjanin koji se nakon žanrovskog istraživanja primirio s preferencijom u technu i tech house zvuku. Definer i DJD predstavljaju novi val DJ-eva koji donose nešto tvrđe i agresivnije zvukove.

FB EVENT: TechnoSteel 19.05.2023 Crkva / Rijeka

VALENTINO KANZYANI U SUBOTU

Iz Slovenije na Kvarner stiže stiže miljenik riječke publike. U subotu 20. svibnja, riječku Crkvu premijerno preuzima Valentino Kanzyani, uz kojeg sviraju još i Kristiano te Manola.

Tine Kocjančič poznatiji kao Valentino Kanzyani jedan je od pokretača slovenske elektroničke scene. Još od 90-ih aktivan je na sceni, a uz Umeka postavio je Sloveniju na svjetsku mapu elektorničke glazbe.

Krajem 90-ih zajedno s Umekom pokreće “Recycled Loops Records” preko koje doživljava eksponencijalan rast u karijeri. Kroz 2000-te postavio se u vodeće ime elektroničke glazbe u istočnoj Europi, a 2007. našao se na 75. mjestu DJ MAG-ove Top 100 ljestvice. Tijekom karijere koja će uskoro ući u treće desetljeće, Valentino Kanzyani i dalje ne gubi svoju strast i ljubav prema elektorničkoj glazbi. Njegova glazba i produkcija  u 2020-ima nastavlja oduševljavati te svakako za slovenskog DJ-a i producenta vrijedi poslovica “stari kao dobro vino”.

Kristiano se već dobrano upoznao s riječkom publikom i plesnim podijem u Crkvi. Kroz svoje setove stavlja naglasak na deep tech i groove glazbenim putovanjima. Manola je nadolazeći riječki DJ, za kojeg kažu da je pravo tech-house osvježenje.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Valentino Kanzyani @Crkva, Rijeka

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2