Skip to main content
  • lighthouse
  • 21.07.2012.

Vanillaz večeras u Lighthouseu

Kada se spoje DJ Miha iz Slovenije i DJ Marc iz Zagreba nastaje dvojac Vanillaz koji svojim house ritmom osvajaju večerašnji Cirkus festival u Istri.

Naslovna foto

lighthouse

Vanillaz će naime večeras 21.srpnja u sklopu Cirkus festivala nastupiti u klubu Lighthouse u Vodnjanu.

Miha, DJ iz Slovenije, svoje je prve korake učinio osvajanjem SYLD (Support Your Local DJ) nagrade. Počeo je svirati na najvećim festivalima u svojoj zemlji zajedno s velikim imenima elektronske glazbe kao što su Fedde Le Grand, Paul van Dyk, Armin Van Buren, Arno Cost i mnogi drugi. Vlastiti hit Turn it Up koji se našao na kompilaciji Papaya Day & Night vinuo ga je u nebo van granica svoje zemlje, te je počeo mixati i u Hrvatskoj gdje je i upoznao Marca.

Marc je pak uzeo malo više vremena te zahvaljujući radu i talentu ubrzo postao vodeći DJ u Zagrebu, a nakon toga i u cijeloj zemlji. U potpunosti je osvojio publiku, dok su ga njegove ambicije odvele do stvaranja vlastitog party branda Delirious u sklopu kojeg su nastupali Pete Tong, The Shapeshifters, Yves Larock i mnogi drugi. Prepuni klubovi za vrijeme njegovog nastupa omogućili su mu sudjelovanje na najvećim festivalima kao i uglednim eventima koji se emitiraju na Fashion TV-u.

{youtube}cMQYW2D6DPs{/youtube}

Spajanjem vještina, nastao je DJ duo Vanillaz. Nakon samo nekoliko nastupa postali su glavna tema slovenske clubbing scene, a svojim su drugačijim pristupom i žestokim house ritmovima probudili znatiželju cijele regije.

Njihovi nastupi dovode do euforije i najzahtjevnije posjetitelje, a hitovi koje najavljuju golicaju maštu.

Ulaznica za njihov večerašnji nastup u Lighthouse klubu u Vodnjanu iznosi 50kn.

sea star desk
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju