Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Večer Technodrome etikete u riječkoj Crkvi

Technodrome records izdavačka je kuća hrvatskog DJ-a i producenta Ogija

Piše: 

Svoje prve izdanje etiketa Technodrome records bilježi 2013. godine, a do sada se na njoj objavilo 171 digitalnih izdanja te vinyl izdanjeRuzina EP” alfe i omege izdavačke kuće – DJ Ogija.

U petak, 2. prosinca održava se Energetica party u riječkoj Crkvi koji predstavlja DJ-eve i producente s objavljenom glazbom na Technodromeu. Glavni gost večeri je vukovarski DJ Xenex, a DJ pult će s njim dijeliti DJ Ogi, Tias, Cepo i Matt R koji će proslaviti i svoj rođendan te večeri.

Xenex je hrvatski techno DJ i producent iz Vukovara koji je prisutan na underground techno sceni od 2006. godine. Stil koji preferira se bazira na tvrđem i mračnijem techno zvuku sa glavnim fokusom na jaku perkusivnu ritmiku i dinamiku. Njegova filozofija je da je techno stil glazbe koji neprestano evoluira pa bi u skladu sa njim trebali i umjetnici koji puštaju evoluirat.

U svijet produkcije ulazi 2013. godine, a njegova izdanja se mogu pronaći na izdavačkim kućama poput DSR Digital, Naked Lunch, Eclipse Recordings i Dolma. Njegove trake su podržane od strane izvođače kao što su I Hate Models, Viper Diva (Shlømo & Hadone), A. Paul, Goncalo M, DJ Ogi, David Temessi, Du'Art i mnogi drugi…

FB Event: Energetica presents Technodrome label night w/ Xenex

Osnivač je glazbene udruge RE:CODE koja je u kratkom periodu svojim konceptom i djelovanjem postala jedna od vodećih predstavnika tvrđeg underground zvuka u svojoj regiji predstavljajući izvođače koji do sada nisu imali priliku nastupati u njoj.

Ulaz do ponoći je 50kn, a iza ponoći se plaća 60kn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Crkva (@crkva_rijeka)

Vezani članci