Skip to main content
  • 17.08.2007.

Večeras u Haciendi gostuje Sandy Rivera

Sandy Rivera je posljednje vrijeme jedno od istaknutijih imena svjetske house scene. Nakon pjesme „Lollipop“ koja je ovog ljeta jedna od najizvođenijih na plesnim podijima, Rivera je pokrenuo i niz drugih projekata. Lollipop je napravio Matt Schwartz, u suradnji s ženskim vokalom Trix iz punk benda Lips, te muškim vokalom, legendom dance glazbe Sandy Riverom.

Piše: 

Sandy je tvorac legendarnog dua Kings of Tomorrow i producent velike house himne iz 1998.g. Finally. Lollipop je pjesma koja već mjesecima dobiva odlične kritike i pohvale od publike, DJa ali i medija te će zasigurno biti jedna od najtraženijih ljetnih stvari na plesnim podijima. „I Lick Your Ice Cream, You Can Lick My Lollipop“ samo je dio teksta koji pjevaju Trix i Sandy Rivera u ovoj pjesmi. Remixe su radili Nic Fanciulli, Jerry Ropero i The Drill. Da bi Vam dočarali potpuni ugođaj pripremili smo i link na jako dobar video spot za ovu pjesmu. Video nam je omogućio Ministry of Sound.

"Lollipop"
Artist: Dada Ft. Sandy Rivera & Trix
Format: CD & 12"
Label: Data
Released: April 24, 2007
side 1:
1. "Lollipop" (club mix)
2. "Lollipop" (The Drill remix)
side 2:
1. "Lollipop" (Jerry Ropero remix)
2. "Lollipop" (Nic Fanciulli remix)
3. "Lollipop" (acappella)

Izdvajamo novi label Sandy Rivera Records na kojem je prije nekoliko mjeseci izašla pjesma „Balance“. Na istom labelu on donosi i svoj novi album krajem ove godine. Dok se Sandy Rivera bavi novim izdanjima i labelima njegov brand Kings of Tomorrow će se više bazirati na izdanja za Blackwiz Records i Deep Vision Records. „Razlog zašto sam odlučio pokrenuti novi label je mogućnost da izdajem stvari pod svojim vlastitim imenom, a ne pod pseudonimima. Slušatelji će tako znati da glazba koju slušaju dolazi od mene.“ – ističe Rivera. Za Blackwiz je napravio dvije stvari koje su krajem svibnja izdane. Prva je Freak koju potpisuje pod pseudonimom Haze a druga „Almost“ a potpisuje je kao Rae. Na Deep Visionu napravio je stvar 9624 , također izdana prije 2 mjeseca.

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk