Skip to main content
  • 8.07.2022.

Velika gužva na Zapadnoj obali. Tisuće mladih čekaju narukvice za Ultra Europe!

Nakon tri godine čekanja, brojimo svega sate do otvaranja osmog izdanja Ultra Europe festivala u Splitu na Parku Mladeži

Piše: 


Na desetke tisuća turista je već pristiglo u Split

Festival svoja vrata otvara od 19 sati, a veliki broj posjetitelja je već sad pohrlio zamijeniti karte za festivalske narukvice. Narukvice se mogu zamijeniti na dva punkta – oko Parka Mladeži i na Zapadnoj obali.

Svakog dana festivala narukvice na Zapadnoj obali možete zamijeniti od 11 sati ujutro do 23 sata navečer, dok na Parku Mladeži zamjena karata za narukvice se radi od 15 sati do 3 sata ujutro.

Trenutačno su velike gužve i redovi na Zapadnoj obali, tako da za izbjeći dugo čekanje u redu treba se prošetati do Parka Mladeži.

Upravo zbog očekivanih gužvi, novce osim na festivalskim “Top up” lokacijama možete staviti na vaše narukvice i prije samog ulaska na Park Mladeži. Oko stadiona ali i na Zapadnoj obali su postavljeni punktovi koji rade kao i punktovi za zamjenu narukvica.

Ako ste se slučajno zatekli u gužvi poslušajte niže dva seta koja smo vam pripremili.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2