Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Procurila fotka Mainstagea Ultra Europe festivala

Petak, 08 Srpanj 2022

Još samo tri sata ostala su do početka Ultra Europe 2022. festivala na splitskom Parku Mladeži, a mi smo dobili fotku predivnog Mainstagea

Dobili smo fotografiju pozornice Mainstage

Tijekom dana promet je bio u kolapsu na više prigradskih cesta od Trogira prema Kaštelima i prema Solinu; od Solina prema Splitu. Od Krila Jesenice pa sve do Podstrane jutros su bile kilometarske kolone za ulazak u Split. Također glavne splitske ulice su isto bile u kaosu (Domovinskog rata, Vukovarska, Dubrovačka, Poljička i naravno trajektna luka)


Foto: Mainstage na Parku mladeži

Veliki broj mladih pristiže tijekom cijelog dana u centar grada odakle su se uputili prema Zapadnoj obali zamjeniti narukvice. Tijekom jutra i ranog popodneva ta gužva za zamjenu narukvica protezala se uzduž cijele Zapadne obale o čemu smo i izvještavali, dok s druge strane na Parku mladeži u isto vrijeme mogli ste preuzeti narukvicu bez čekanja reda.Od sada je dostupna i Ultra Europe aplikacija za mobitele. Možete je preuzeti ovdje!

Iako je danas vrlo ugodnih 25 stupnjeva u zraku, bura je u jačanju, kako doznajemo prema prognozi to neće prouzročiti probleme na Parku mladeži.

Ako još niste, pogledajte kratke smjernice za posjetitelje festivala, kao i satnicu te mapu lokacije.

Naš reporterski team Toni Jurić i Deni Koraca
uskoro će se javiti sa Parka Mladeži i objaviti prve foto i video materijale... Pratite nas na webu i društvenim mrežama!