Skip to main content
  • 8.07.2022.

Procurila fotka Mainstagea Ultra Europe festivala

Još samo tri sata ostala su do početka Ultra Europe 2022. festivala na splitskom Parku Mladeži, a mi smo dobili fotku predivnog Mainstagea

Piše: 

Dobili smo fotografiju pozornice Mainstage

Tijekom dana promet je bio u kolapsu na više prigradskih cesta od Trogira prema Kaštelima i prema Solinu; od Solina prema Splitu. Od Krila Jesenice pa sve do Podstrane jutros su bile kilometarske kolone za ulazak u Split. Također glavne splitske ulice su isto bile u kaosu (Domovinskog rata, Vukovarska, Dubrovačka, Poljička i naravno trajektna luka)


Foto: Mainstage na Parku mladeži

Veliki broj mladih pristiže tijekom cijelog dana u centar grada odakle su se uputili prema Zapadnoj obali zamjeniti narukvice. Tijekom jutra i ranog popodneva ta gužva za zamjenu narukvica protezala se uzduž cijele Zapadne obale o čemu smo i izvještavali, dok s druge strane na Parku mladeži u isto vrijeme mogli ste preuzeti narukvicu bez čekanja reda.

Od sada je dostupna i Ultra Europe aplikacija za mobitele. Možete je preuzeti ovdje!

Iako je danas vrlo ugodnih 25 stupnjeva u zraku, bura je u jačanju, kako doznajemo prema prognozi to neće prouzročiti probleme na Parku mladeži.

Ako još niste, pogledajte kratke smjernice za posjetitelje festivala, kao i satnicu te mapu lokacije.

Naš reporterski team Toni Jurić i Deni Koraca uskoro će se javiti sa Parka Mladeži i objaviti prve foto i video materijale… Pratite nas na webu i društvenim mrežama!

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop