Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Velika latinoamerička DJ zvijezda Tony Guerra po prvi put u Hrvatskoj

Velika latinoamerička DJ zvijezda Tony Guerra, za čije se nastupe traži ulaznica više, po prvi put stiže u Hrvatsku

Piše: 


Ovaj šarmantni glazbenik iz Venezuele predvodnik je prvog jesenskog BSH partija koji nas u subotu, 24. rujna od 20 sati očekuje u Open air garaži Muzeja suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu.

Svojim uzbudljivim ritmovima južnoameričkog kontinenta, Guerra je za brojne plesne podije prikovao milijune obožavatelja, a sada se posebno veseli po prvi put upoznati hrvatsku publiku. O našoj zemlji čuo je samo riječi hvale, stoga nestrpljivo iščekuje uvesti nas u najuzbudljiviju jesensku party čaroliju u srcu Zagreba.

Tony Guerra rođen je u Caracasu u Venezueli. Još od djetinjstva ljubav prema glazbi usadili su mu otac i brat. Prve profesionalane glazbene korake napravio je 2006. godine, a nije trebalo dugo da ova industrija prepozna njegov veliki talent. Guerrini hitovi kao što su Botswana, So Crazy,, Chicanna Play The Rules i brojni drugi ubrzo su raspametili publiku, a njegov rad prepoznat je u rodnoj Latinskoj Americi, Sjedinjenim Državama, ali i Europi. S karijerom dužom od desetljeća redoviti je gost na glazbenim festivalima kao što su jedan od najvažnijih američkih festivala elektroničke glazbe Resistance, Partai, Love Festival na Arubi i legendarnim noćnim klubovima poput Heart i Wynwood Factory u Miamiju, Bahrein u Buenos Airesu, Lost Beach u Ekvadoru, Club Room u Čilu i Salon Amador u Kolumbiji.

Na prvom BSH partiju koji najavljuje dolazak jeseni posjetitelje će rasplesati i najpopularniji domaći DJ-i. Uz vrhunsku glazbu, pažnju će bez sumnje privući i pomno odabrana produkcija koja će upotpuniti poseban doživljaj jesenske party avanture. Pridružite se početku BSH zagrebačke jeseni i budite dio stvaranja novog, nezaboravnog glazbenog putovanja!

Ulaznice za sva BSH događanja mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

Vezani članci
Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom