Skip to main content
  • alt
  • 15.11.2014.

Veliki tribute životu i radu Dine Dvornika

Čini se mnogo svježije. Ne djeluje kao da smo se prije 6 godina oprostili od čovjeka koji je natjerao Hrvatsku da zavoli funk.

 
Ako si ikada poderao glasnice i/ili dislocirao kuk na hitove poput „Ljubav se zove imenom tvojim“, „ Ti si mi u mislima“, „ Ja bih preživio“, „ Hipnotiziran“, „Manijak“, „Afrika“, želiš biti u Metropolis klubu 6. prosinca.
 
Od 22.30 vrtiti će se najveći hitovi funka uz koje ste se zaljubljivali, odljubljivali, plakali i smijali se, hitovi u koje je sve što ima ulio gospodin koji je živio glazbu svaki dan. Da parafraziramo Dinu samog ovdje ćete dobiti sve najbolje od njega i pelin i med u isto vrijeme, i slavljenje života i melankoliju zbog gubitka koji je ostavio prazninu na Sceni.

alt

 
Na „ OFFICIAL TRIBUTE TO DINO DVORNIK“ naći će se i, Porinom nagrađeni vokalist, Mario Huljev i Dinin službeni band kojeg čine Zoran Jaeger – Jex ( gitara ), Alen Svetopetrić ( bass ), Gojko Tomljanović ( klavijature ), Igor Šega ( bubnjevi ), Ivica Premelč – Ywek ( sax ) “, a na nakoliko pjesama će počast kolegi i prijatelju odati i Željko Banić – Bane, iz Songkillersa.

alt

 
Ako si želite dograbiti ulaznicu za ovu dirljivu posvetu kralju funka one su već puštene u prodaju po cijeni od 20kn i možete ih nabaviti u Metropolis klubu, Avenija Dubrovnik 10 (preko puta Velesajma) i putem sustava EVENTIM a za informacije o rezervacijama i prodaji slobodno otipkajte 091/ 440 – 0302 (Metropolis music & billiards club). Nadamo se da se vidimo da i ćete još jednom zajedno s nama oživjeti podij i srca uz zvuke funka.
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2