Skip to main content
  • alt
  • 15.11.2014.

Galileo Bar puše svjećice uz Dundova

Klub koji dijeli ime s talijanom koji je zadužio znanost i proveo svoj radni vijek podižući pogled prema zvijezdama slavi svoj 5. rođendan.

 
Riječki Galileo zahvaljuje svima koji su ga podržavali i stvarali sjećanja unutar njegovih zidova u prethodnih pet godina i na puhanje svijećica poziva i gospodina Petra Dundova kojem će podršku davati lokalni momci Tom Jay, Dawizz i Ronnie M.
{youtube}UNvWmSYLMM8{/youtube}
 
Preko dva desetljeća na sceni, DJ i producent, osnivač Perfectiona, ime koje znaju u najvećim svjetskim klubovima, starosjedioc pulteva i vibrirajućih podova koji glazbeni val jaše od 1993. Čovjek kojem ruke u pljesak sklapaju Timo Maas, Sasha, Dubfire, Ben Clockm Guy J, Laurent Garnier i Sven Väth. Sve ovo je Petar Dundov i još mnogo mnogo više. Znate kada sakupljate nešto i uvijek postoji baš onaj jedan komad koji ne biste mijenjali za išta na svijetu… e to!

alt

 
Tom Jay riječanin je koji scenom šeće još o 90-ih i odmah pronalazi svoju nišu u progressive tranceu a nastupi u Fort Burgignonu skinuli su krov s lokacije. 
 
Dawizz se zaljubljuje u sintetički zvuk sredinom 90-ih i gospodina ste mogli vidjeti na golemim festivalima i open air eventima kao Truck Parade, usporediv s golemim Love Paradeom i na  zagrebačkom IN Music-u.
 
I nova nada na riječkom horizontu je Ronnie M koji sam sebe opisuje kao običnog skromnog momka s glazbenom žicom i u njegovim setovima možete pronaći sve od klasike, funka, hip.hopa, trip-hopa i dobre teške elektronike.
 
Navratite li nam između desetke i ponoći upad će biti trideset a nakon dvanaest udaraca 40kn i čeka vas i cuga dobrodošlice na ulazu čisto da nam ne budete žedni. Dođite, prepustite se rijeci zvuka, dostojno proslavite godišnjicu i uživajte. 
 
dobar house desktiop
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju