Skip to main content
  • 24.05.2012.

Vikend preporuka – Adam Freeland

Adam Freeland je odabran ovog vikenda da u petak nastupi u Rijeci u sklopu Harterinog launch partija, ali i zato jer dan nakon u Koprivnici dio desete godišnjice Partyloop programa.

Piše: 

Nakon što je prije dvije godine nastupio na Harteri Adam Freeland se vraća u prostor Energane kako bi napravio uvertiru u plesni dio koji nas očekuje ove godine na Harteri. U subotu će otac nu skool breaksa kako ga još nazivaju nastupiti u društvu bendova Dubioze Kolektiv i Kawasaki 3p-a, Dead Fisha i Torresa u Koprivnici.

I Asad Rizvi nastupa dva dana u Hrvatskoj, u petak u klubu zagrebačkom Sirupu gdje će predstaviti svoj disko alter ego Asadinho i u subotu u Fort Bourginonu u Puli u sklopu Sound Explosion partija u kome će se Asadu pridružiti Technotic Duo (Rene Maker & Tom Cue), Sword, Titech, Ivano, Tomi Rollo, Damian DJ, Ant, Ma Tko? i Moskito.

{youtube}CZF7gvf2rsQ{/youtube}

Ljubitelji trancea također će oba dana doći na svoje na trance avanturi u Sloveniji koja uz brojne domaće i inozemne izvođače obilježava početak sezone.
U petak bi još izdvojili gostovanje Hardwella u Mansion klubu u Zagrebu, Mali Urbani festival u Sisku i Hideout lounch party u Osijeku. Zagrebački Masters ovog petka pušta reggae, Pistolero u Mediki ima završni obračun, a u Tvornici kulture se održava prvi po redu i jednostavno Program.

Gospodarsko Razstavišče u Ljubljani nakon Electronic Carnivala prošlog vikenda ovu subotu ponovno nudi Y festival sa zvjezdanim line-upom: David Morales, Hed Kandi, Bingo Players Shawnee Taylor, Starkillers i Sarah Louise. Y festival svakako miriše na ljeto, ali ako ste još uvijek daleko od mora i blizu Samobora produžiti možete na George Morel kojeg će popratiti Zoky, Teo Harouda, Felver, Ricardo, Teo Zver i Matia Živković.

Burek ekipa u zagrebački Masters u subotu dovodi poznatog londonskog "rekidsa" Tobyja Tobiasa. Yeah! Indie je u Tvornici kluture, glazbeni dio Jewish Film Festivala uz Ogrisa Debrisa iz Austrije u live izvedni i CFSN DJ-e u Lemonu, a Hideout launch partiji nastavljaju promovirati svoj zvuk u Koprivnici i Rijeci.

{soundcloud}https://soundcloud.com/timeoutnewyork/sets/toby-tobias/{/soundcloud}

Jakša Jordes i njegov saksofon nastupaju u splitskom Imperiumu, Ivan Mastermix u klubu Mirage u Rijeci, Veztax, Steve Looney, Sputnik, Aleksandre Banera i Norbata Ramirez glavni su akteri ovog vikenda uvijek aktivne Ambasade Gavioli.

Ako u akciju krećete već četvrtkom nije upitno da bi trebači poslušati koncert dance-punk benda Chk, Chk, Chk čak i ako već jeste.

Bilo da ste ovog vikenda blizu mora ili zauzeti još neko vrijeme na kopnu, vikendom je zabava svuda oko vas!
Cjelokupni raspored vikend događanja provjerite u našem kalendaru.
 

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju