Skip to main content
  • dr kucho
  • 24.05.2012.

Prvo elektronsko krstarenje u Imperiumu

Trodnevnim elektronskim festivalom otvara se ljetna sezona kluba Imperium u Splitu.

Piše: 

Naslovna foto

dr kucho

Ako još uvijek niste posjetili ovaj klub u srcu splitske gradske luke koji oduzima dah interijerom, ljetnom terasom i jedinstvenim pogledom prema otocima ili gradu Splitu idealna prilika za to je svakako je trodnevni elektronski festival koji otvara ljetnu sezonu 21.lipnja nastupom Freemasonsa.

Već sljedeći dan 22.lipnja Imperium će upriličiti  MTV party s DJ Chris Twistom ( pseudonim iza kojeg se krije poznati zagrebački DJ Frx ), dok će treći dan festivala 23. lipnja začiniti španjolski house DJ Dr. Kucho.

Dr. Kucho široj je publici poznat po hitovima "Patricia Never Leaves The House" i "La Luna" iz 2001. , no singl koji ga je stavio na svjetsku listu najboljih europskih house DJ-a je svakako "Belmondo Rulez". Kucho iza sebe ima preko 300 izdanja, vlastiti label Disc Doctor Records i neosporno veliki broj fanova. Iako je većinu vremena posvećen radu u studiju, redovno se publici predstavlja diljem svijeta kao cjelokupni paket koji je u stanju rasplesati svaki plesni podij na kojem nastupa.
Cijena trodnevne ulaznice za festival je 90kn u pretprodaji.

{youtube}1cygAvSbqig{/youtube}

Tako će ne sumnjamo bit i na krstarenju klubom Imperium u kojem je za ljetnu sezonu najavljeno preko 25 renomiranih svjetskih Dja i producenata, pet svjetski poznatih brendova od kojih će jedan imati svoju tjednu, a drugi svoju mjesečnu rezidenciju.
Imperium će od 21. lipnja raditi svaku noć uz rezident DJ-e običnim danima u tjednu, dok su DJ gostovanja planirana srijedom, petkom i subotom.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2