Skip to main content
  • vikend
  • 7.06.2012.

Vikend preporuka – Open air tulumi

Napokon smo dočekali da se zabava premijesti na open air lokacije i da traje danima. U Zagrebu je upravo takvog opisa Invazia za ljubitelje underground zvuka, dok  Spring Break Europe u Rovinju pokriva komercijalni.

Piše: 

Naslovna foto

vikend

Invazia party održava se petak i subotu na Savskom nasipu u Zagrebu, u dva dana festivala najavljeno je preko 30 stranih i domaćih DJ imena, čak i da kiša padne šatori su u pripravnosti i nakon dvije godine stanke i ekipa je očito spremna za ples do jutra.

Ovog vikenda svi ukusi su pokriveni, onaj komercijalni počeo je već večeras (u četvrtak) sa sveprisutnim Pitbullom u glavnoj ulozi i Spring Break Europe festivalom na različitim lokacijama u Rovinju kao što su tematski barovi i atraktivne pozornice uz more. Osim Pitbulla nastupaju: Antoine , Fatman Scoop, Mike Candys , Andreas Gabalier (AUT), Rene Rodrigezz (AUT), Teddy-O (GER), Urban Knights (UK), DJs From Mars (ITA), Tim Toupet (GER), Seaside Clubbers (GER), Micaela Shrafer (GER), DJ Rudy MC (ITA). Spring Break u Rovinju traje sve do ponedjeljka.

{soundcloud}https://soundcloud.com/a-brothers/a-brothers-banging-techno-sets{/soundcloud}

Psytrance open air u trajanju od tri dana možete pronaći u Zaprešiću na tajnoj lokaciji koju će te ukoliko se potrudite ne sumnjamo i saznati, uz brojne izvođače predstavit će se Cortex iz Izraela te njegovo viđenje goa trancea & psytrancea.

Ljubitelji Rastafarijanske kulture mogu se uputiti cijeli vikend na Rast Fest na prekrasne Rastoke u Slunj.

U Varaždinu je također dvodnevni IMPUT festival koji će promovirati multimedijalne umjetnike te staru i novu tehnologiju. Nastupaju: ABOP (After je bolji od partija) te I.M. Klif, FnF5, Sonarscope, Gunu, Cloudfactory, Kexie, Mixel i DJ Venom.

Barbara Tucker u petak otvara sezonu u Light House Music klubu u Vodnjanu. U zagrebačkoj Tvotnici Kulture je još jedno izdanje Triggera, a Sicko Disco u Lemonu predstavlja novu rezidenticu Thaliu, a u Sirupu je Suncebeat festival promo party s gostom iz Velike Britanije Gavin Kendrickom. U Posh Fantasy Baru E-Base i Ella predstavljaju novi spot za pjesmu „Maza“

I Zrće dva dana slavi Spring Break uz Niki Belucci, Maria Amarilla i druge.
Kako gotovo sve što smo vam gore nabrojali vrijedi za oba dana, u subotu možete izaći gdje god želite, jer svugdje se ljeto zahuktava, ali bi vam svakako ukazali pozornost da biciklisti slave Pedalafest i prvi rođendan Sindikata biciklista koji završava na tulumu u "Staroj klaonici" u Heinzelovoj uz zagrebačke DJ ekipe i poznate klubske programe; Concorde Club, Sicko Disco, Jan Kinčl aka Zero, Davor Ostojić, CFSN, Yeah! Indie, Trip To Zion, Disco Helga & Mikhee (Yem), Take Me Out, Mi Theaki.

U Vip klubu se održava zagrebačka uvertira za najveći vodički Sunbreeze festival i imate priliku poslušati odličan underground zvuk britanaca Pete Simpsona i Groove Assassin te Nermina i Opium Bros. U Mastersu je večer pariškog zvuka.

Dok će u nedjelju još uvijek plesati na Sprin Breaku u Rovinju, u utorak se na slovenskim Križankama održava prvi UF! festival urbane glazbe koji predvode pop duo The Ting Tings iz Manchestera i dark electro duo Crystal Castles iz Kanade.

Sve potrebne informacije za vaš izlazak potražite u našem kalendaru, a mi vam želimo što manje kiše i što više uživanja na otvorenim uzbudljivim lokacijama!

sonus 2
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju