Skip to main content
  • steve angello
  • 8.06.2012.

Steve Angello odgovara na optužbe

Otkad se na You Tubeu pojavio video nazvan "Steve Angello – How To Fake Your Fans" gdje Angello miksa bez slušalica i navodno pušta već ranije snimljen set ne smiruju se rasprave oko "pravih"  i "lažnih" DJ-eva.

Piše: 

Naslovna foto

steve angello

Na konferenciji za novinare održanoj u Las Vegasu, član Swedish House Mafie odlučio je odgovoriti na optužbe:
"Stvar je u tome da od prije dvije godine ne čujem dobro na lijevo uho. Nisam uopće mogao čuti ništa na to uho gotovo mjesec dana i mislio sam da ću ostati potpuno gluh. Dok letim u avionu uvijek mi je zvuk u slušalicama jako glasan, pa sam naučio s vremenom kako DJ-ati bez slušalica. S današnjom tehnologijom moguće je vidjeti od koliko je BPM-ova sljedeća ploča. Ako poznajete svoje ploče kao što ih poznajem ja, nije teško naučiti koliko još vremene treba do prvog snižavanja tempa, gdje završava određena melodija i sl. Ljudi jednostavno vole propitkivati stvari  o kojima ne znaju dovoljno."

{youtube}lSB0XWiA3As{/youtube}

"Ovaj mladić koji me je snimio na Dance Valleyu i postavio snimku na You Tube napisao je da je Steve Angello odglumio cijeli svoj DJ set bez  slušalica. Nakon toga sam postavio dvije kamere sa svake strane i jednu iznad sebe i puštao sam 5-satni set bez slušalica. Možete vidjeti kako inače puštam setove, sve BPM-ove, pa ne bih se bavio ovim da glumim i lažem, bavio bi se nečim drugim. Ovo radim od 12 godine i znam kako uskladiti ritam i zvuk i bez da cijelo vrijeme držim slušalice na ušima" – objasnio je Steve Angello.

 

brejcha 2
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju