Skip to main content
  • 2.02.2012.

Vikend preporuka – ples na snijegu

Najava zvučnih imena inozemnih glazbenika preselila se u susjedstvo, a kakva nam zima slijedi ovog vikenda možete slobodno pripremiti skijaška odijela i tople čizme i pravac Sljeme na ples po snijegu!

Piše: 

Naslovna foto

Ambasada Gavioli


Ako ste ostavili ovaj vikend za zimske radosti, skijanje, bordanje i ispijanje kuhanog vina, rakijice za zagrijavanje i sličnih izvora adrenalina definitivno ste se uskladili s vremenskom prognozom i niskim temperaturama. U susjednim nam zemljama osim povoljnijih skijališta ugrijati se možete u petak s Axwelom koji tako podsjeća na ljeto u Ambasadi Gavioli i tehno tandem Pan pot u Beogradu te vraški dobrog prpovjedača plesnog techna Billy Nastyja u subotu u Sarajevu. Ako ostajete do utorka u Sloveniji ne propuštajte Cristiana Varelu i njegovu španjolsku uzavrelost ritma.

No ne morate trčati u susjedstvo da bi se dobro zabavili štoviše čini nam se da će i susjedi ovog vikenda do Sljemena gdje se održava Sljeme Snow Impact, najveće okupljanje snowbordera iz Hrvatske i regije koje u subotu završava CFSN DJs partijem na otvorenom. Ako ste pak zimogrozni u zatvorenom zagrebačkom Vip clubu premijeru će u petak doživjeti novi disko program Handclap s portugalsko-njemačkim producentom Moullinexom koji će s top ljestvica skinuti svoju verziju hita Maniac, te uz domaće uzdanike nu-disca i electra; SymbolOne i Ivu Starkovu.

U petak također možete biti gostoljubivi prema Chris Pascoeu iz Velike Britanije kojem se pridružuju Hide, Monotek, Dii Dzhii Biii i n-Large u petak u zagrebačkom Mastersu, te u istoj postavi u subotu, Makina Exit u Vodicama. Dundov i Zero su u Lemonu, a Mary i prijatelji u Tvornici kulture.
Disco Panonia u Malom pogonu Tvornice kreće sa još jednim svojim intergalaktičkim putovanjem uz Zarkoffa, Popsimonovu, Le Chocolat Noir i Tanz Kommanda.

U Sirupu je Subotnja diverzija, a diverzanti su Filip Motovunski, MC Chakka, DMT i 2tall, a u Mastersu Extraktovci: RFMN / Mimara live, Ganik, Jolka, Labud i Novell. Detalje provjerite u našem kalendaru.

Čekali ste pravu zimu, e pa dočekali ste je. Borite se plesom protiv zime!

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2