Skip to main content

Dugogodišnje prijateljstvo iskazano kompilacijom

Producent i DJ u čijim izdanjima su bili zastupljeni svi žarovi od downtempa i chillouta do hard experimental techna i trancea ponovno pokazuje da njegova kreativnost nema granica.

Piše: 

Naslovna foto

Oliver Lieb


Još od 1998. kad se pojavio na sceni, frankfurtski producent Oliver Lieb odmah je nakon prvog albuma izbio u prvi red internacionalnih producenata od kada je izdao preko 250 singlova uključujući remixe za Faithless, Mobyja, Snap, Yello, Human League, Mory Kante, Utah Saints i druge. Projektom Spicelab na Sven Väthovoj Harthouse etiketi izgradio je platformu za svoje vrlo cijenjene zvukove, koje je spojio u jedan od najvažnijih projekata tog labela uključujući objavljivanje tri albuma. Njegova izdanja LSG i Paragliders na Superstition Records etiketi još uvijek se smatraju jednim od najutjecajnijih i bezvremenskih trance projekata ikad napravljenih.

Nakon poduže stanke početkom 2011. Oliver Lieb je počeo ponovno raditi na produkciji ovog puta za Digweedovu etiketu Structures. Nakon toga je remiksirao glazbu Ioan Gamboinog "Butterfly Effect" za Somebodys Story Music i Davide Calijevog singla "Synchrony" na Reiz Musik.
{youtube}9DlWrBSq9Fk{/youtube}

Krajem veljače, točnije 27.2. možemo očekivati kompilacijski mix CD Oliver Lieba i njegovog dugogodišnjeg prijatelja Jimmy van M-a koji ga je prvi doveo u Ameriku kako bi predstavio njegov talent izvan Europe. Kompilacija "The Audible Suspects" je futuristički mix pamtljivog ritma rađen za Bedrock, nakon koje će Oliver iz rukava izvući i originalne singlove koji su u pripremi otkad se vratio u studio.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop