Skip to main content
  • 31.05.2023.

Vikend u Crkvi: Croatia, Get Physical! i Retro Techno

Riječki partijaneri na samom početku lipnja čekaju dvije poslastice na plesnom podiju

Piše: 


Ovog petka 2. lipnja, u Hrvatsku se vraća Get Physical Music te dolaze u riječku Crkvu kako bi predstavili nadolazeći peti “Croatia, Get Physical” EP. Na plesnjaku u Rijeci svoje trake s EP-ja će premijerno predstaviti Andrea Ljekaj i Peak, a uz njih još sviraju Jan Kinčl te Roland Leesker.

Andrea Ljekaj je višestruko nagrađivani DJ i producent koji od 2019. surađuje s Get Physical Musicom te donose seriju partyja te EP-jeva “Croatia, Get Physical!” gdje se fokusira na promociju hrvatskih izvođača. Aron Peak, poznatiji samo po svom prezimenu, je britanski DJ s zagrebačkom adresom čiji glazbeni korijeni sežu od engleske underground bass scene, a njegova putovanja i životna iskustva širom svijeta bitno su utjecala na njegov zvuk s potpisom.

Jan Kinčl je dugogodišnji akter scene, kojeg možemo uhvatiti u raznim ulogama – od one kao DJ i producent, preko audio inženjerske pa sve do promotorske i vođenja izdavačke kuće. Listu gostiju za “Croatia, Get Physical!” zaključuje sami suvlasnik renomirane etikete, Roland Leesker.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Croatia, Get Physical! | 02.06.2023

Najdugovječniji hrvatski “old school” techno program – Retro Techno ove subote 3. lipnja priprema posljednji ovosezonski plesnjak. Za pultom riječke Crkve će se još jednom svirati “dobri stari vinyli”, a za njihove odabire će biti zaduženi lokalni dečki – DJ Ogi i Fyuz.

Domaćin, DJ Ogi je alfa i omega riječke scene više od 20 godina. Njegov stil se uvijek bazirao na technu, dok mu je današnji zvuk ispunjen s nabrijanim technom obavijenim mračnim elementima. Uz bok Ogija, nastupa njegov dugogodišnji kolega, član Energetice Fyuz.

FB EVENT: Retro Techno w/ DJ Ogi Vs Fyuz

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk