Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Future Scope zatvara sezonu uz Sashu Carassija

Nakon bogate proljetne sezone u Boogaloou i velike rođendanske proslave na Velesajmu, Future Scope priprema posljedni party sezone

Piše: 


Ove subote 3.lipnja, Future Scope u zagrebački Boogaloo na zatvaranje sezone dovodi Sashu Carassija. Uz talijanskog veterana finiš sezone će začiniti Kiki,Shipe, Elena Mikac i Neroa.

Iz Napulja u Zagreb stiže Sasha Carassi, DJ i producent koji djeluje na elektorničkoj sceni od 90-ih godina. Svoju karijeru započeo je još sa 15 godina kada je zaslužio svoju prvu rezidenciju u klubu Dinamik. Napuljski DJ i producent je svoje ime kroz godine izgradio vanserijskom produkcijom na koju su utjecali house i breakbeat žanrovi, a njegove trake su izdate na etiketama poput “Drumcode” i “Bedrock”. Kroz godine se njegov zvuk razvijao pa je tako 2009. osnovao vlastitu techno etiketu “Phobiq”, a zatim i “ILINX”. Posljednjih godina, često surađuje sa svojim talijanskim sunarodnjacima iz “Afterlife”etikete gdje je postao neizostavno ime na njihovim događajima.

Uz talijanskog veterana koji svojim električnim ukusom osvaja srce partijanera, nastupaju i dobro poznata domaća imena svim plesačima u “hramu sreće”. Domaću postavu predvodi apsolutna legenda hrvatske elektroničke scene – Kiki. Na sceni je aktivan od njenih samih početaka, a u analima je zapisan kao najmlađi urednik Radija 101.

Uz veterane, nastupa i predstavnica novog vala DJ-eva u Hrvatskoj te važna figura Dobar House etikete, Elena Mikac. Rezident i organizator Future Scopea Shipe iz tjedna u tjedan nastupa s najvećim svjetskim imenima pa tako i ovog vikenda. Postavu zaključuje, hrvatsko-njemački DJ Neroa poznat po svom house i techno zvuku iz undergrounda.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: FUTURE SCOPE W. SASHA CARASSI @ BOOGALOO

sonus 1
Vezani članci
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
john digweed 1
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
sonus 2