Skip to main content
  • 10.04.2024.

Vikend u Crkvi: ECHØR Light sa striktnim house zvukom, a Energetica praši s technom

U Ružićevoj 22. ovog vikenda se slavi house i techno.

Piše: 

U petak 12. travnja, ECHØR predstavlja novu vrstu klupske večeri u Crkvi zvanu ECHØR Light koja će biti fokusirana na house i sve njegove podvrste. Na premijeri ECHØR Lighta sviraju vrhunski lokalni grooveri – Dino Jukić, Manola, Kell Klesinger i Mamula.

Do ponoći upad iznosi 7€, a iza ponoći 8€.

FB EVENT: ECHØR LIGHT

U subotu 13. travnja, Energetica u Crkvu dovodi svoje najdraže goste, kolege i prijatelje iz Zagreba – Zokyja te Fabiana Freyera kojima će se za pultom pridružiti DJ Ogi, Eneix, Senkic i Festina Lente.

Zoky je prekaljeni zagrebački techno akter s dugogodišnjim stažom za pultom. Fabian Freyer stiže iz metropole kako bi donio svoju perspektivu techno glazbe. DJ Ogi je apsolutna alfa i omega riječke techno scene te pokretač Energetice.

Senkić je DJ s Krka, rezident je BeatPoint Festivala te vrti house i techno po partyjima. Eneix je povezan s elektroničkom glazbom od tinejdžerskih godina, a svoj put je našao u technu. Inspiriran radom i muzikom lokalnih DJ-eva poput Ogija i Tiasa, 2019. odlučuje se prebaciti iz uloge partijanera u DJ-a. Postavu za subotnju vožnju zaključuje predstavnik Energetice Festina Lente.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Energetica W/ Zoky, Fabian Freyer at Crkva Club

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2