Skip to main content
  • 3.04.2024.

Vikend u Crkvi donosi od drum ‘n’ bassa preko trancea sve do hard techna

Klub u Ružićevoj 22. u vikendu ispred nas ugošćuje tri mlada i potentna kolektiva.

Piše: 

Naslovna foto

Enora Paola

U petak 5. travnja, Underground d.o.o stiže u Rijeku kako bi priredio svoj prvi ovogodišnji rave u Crkvi. Zagrebački kolektiv na gostovanje stiže u sastavu – Matan, Ka Oz, Pusmus, Otto i Radios.

“Očekujte nas ove godine u snažnom i prljavom izdanju gdje će vam rezidenti šarmantnog kolektiva i lokalne snage opisati noć u mističnom gruvu, hard i trens ritmovima i šarolikim, visokim i niskim notama” poručuju iz Underground d.o.o.

FB EVENT: Spring rave

U subotu 6. travnja, još jedne mlade snage preuzimaju Crkvu, ovog puta je riječ o Shabby Kicks Connectionu i Koturaljkama koji će u sastavu – Boogie, Introvert, Madvillains, Minimalist, Raul B, Ronin i Shizzla drmati drum ‘n’ bass ritmovima.

Riječki i osječki drum ‘n’ bass kolektivi po prvi put udružuju snage i to u Crkvi kako bi “pržili zajedničku propovjed”.

Upad do ponoći iznosi 6€, a iza ponoći 8€.

FB EVENT: Shabby Kicks x Koturaljke @ Klub Crkva

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk