Skip to main content
  • 31.01.2024.

Vikend u Crkvi donosi od groovy house ritmova pa sve do tvrdog techna

Nadolazeći vikend u Rijeci je u znaku mladih snaga i kolektiva koji pripremaju svoje nove klupske večeri.

Piše: 

Naslovna foto

naslovna foto: Iva Krznarić

U petak 2. veljače, Greenlight kolektiv i Linija ponovno udružuju snage i u riječku Crkvu dovode slovenski duo AR:TE, kojima će se pridružiti rezidenti – Grenco, Ivan Erjavac i Phonophobes.

AR:TE je suradnja rezidenata SOLVD-a, Alexa Ranerra i Tea, producenata i promotora iz Ljubljane, koji su također dio ekipe zaslužne za Butik festival. Dvojac, poznat po svojoj usklađenoj energiji, nastupao je uz renomirana imena poput Sweelyja, Koltera, Michaela Jamesa, Prikua, Cristi Cons i mnogih drugih. Osim na Butik festivalu, nastupali su i u kultnom klubu After Caposile, a svoje rezidentske SOLVD evente organiziraju u ljubljanskom K4. Njihov stil obuhvaća širok raspon, od dubokih house groova do dub i electro ritmova.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Core event.

FB EVENT: Greenlight x Linija w/ AR:TE (SLO)

U subotu 3. veljače, riječku Crkvu preuzima Mental team koji slavi svoju prvu godišnjicu postojanja uz KA OZ-a, Son3a, DJD-a, Definera i Shish Misha.

Ususret još jednoj večeri s tvrdim techno ritmovima, iz Mental teama poručuju: “Kako bi u pravom duhu proslavili, pripremamo vam noć prepunu tvrde muzike, plesa, euforije te puno poklona i iznenađenja. Iskusite zvučno putovanje kroz izvrsne vještine miksanja, rebrandiranje vašeg lokalnog hard techno dobavljača te širok spektar suvremene rave muzike.”

FB EVENT: MENTAL – 1ST ANNIVERSARY

brejcha 2
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.