Skip to main content
  • 8.05.2024.

Vikend u Crkvi: Greenlight kolektiv s prijateljima, a zatim domaće cure i tvrdi techno

Jubilarna deseta sezona riječkog kluba u Ružićevoj bliži se kraju.

Piše: 

U petak 10 svibnja, Greenlight kolektiv još jednom riječku Crkvu pretvara u zelenu džunglu, a ovog puta uz pomoć prijatelja koji će im se pridružiti za pultom U goste stižu Ani., Mate i Dekor koji će se pridružiti Greenlightovim rezidentima – Andriji Mlacovicu, Grencu, Ianu Staraju i Ivanu Erjavcu.

Ani. je članica Deep ‘n’ Delicious ekipe sa zavidnim iskustvom za pultom. Svojim setovima grafitira prema micro houseu s organskim zaokretom prema deep houseu. Mate je član istarskog kolektiva Seriously Twisted te je čest gost Greenlightovih događaja. U svojim setovima istražuje razne žanrove housea u kojima traži sreću i zarazni groove. Dekor je DJ s zagrebačkom adresom koji je već nastupio u nekim riječkim klubovima, ali ovog puta će debitirati u Crkvi.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Core-Event.

FB EVENT: Greenlight & Friends at Crkva

U subotu 11. svibnja, ples u Crkvi se nastavlja uz talentirane domaće cure koje će servirati techno ritmove, a riječ je o Beatriss, Pusmus i Satiri.

Beatriss je pulska DJ-ica koja je na sceni od 2016., a zajedno sa Sandrom Stehlikom je pokrenula ARTNOTE. Pusmus je pokretačica perspektivnog kolektiva Underground d.o.o. Svoje ime je utabanala setovima ispunjenima dirty tranceom, danceom i technom na vrućem zagrebačkom betonu. Satira je banjalučka DJ-ica, članica Blend ekipe specijalizirane za tvrde techno ritmove.

Ulaz do ponoći iznosi 6€, a iza 8€.

*S domaćim curama, pult je trebala dijeliti i tražena Marika Rossa čiji je nastup zbog zdravstvenih problema odgođen za 30. studenog. Iz Crkve poručuju da sve kupljene ulaznice za gostovanje ukrajinske DJ-ce vrijede i za novi datum, a ako nekome ne odgovara datum, mogu zatražiti povrat kroz sustav Entrio do 15. svibnja.

dobar house desktiop
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju