Skip to main content
  • 6.12.2023.

Vikend u Crkvi: Underground d.o.o i Balance

“Očekuje vas vikend ispunjen vrhunskom glazbom, nevjerojatnom atmosferom i bezvremenskim trenucima.” poručuju iz nagrađivanog riječkog kluba.

Piše: 

U petak 8. prosinca, Underground d.o.o se vraća u riječku Crkvu na još jednu techno-trance rokadu koju će servirati Martii, Pusmus, Radios i Otto.

Martii je mlada DJ-ica, koju već neko vrijeme možemo uhvatit na postavama tvrđih techno eventova po Istri. Pusmus je osnivačica Underground d.o.o kolektiva koja servira “šporke”, tvrde trance, dance i techno ritmove. Radios je rezident Underground d.o.o te producent koji iza sebe ima nekoliko tvrdih EP-jeva. Otto je zagrebački DJ i producent te rezident Underground d.o.o specijaliziran za tvrde ritmove.

“Rezidenti podzemlja pripremaju za vas samo najfinije i najtvrđe trake koje prelaze zvučne pa i ostale barijere sve do jutra i kraja osmosatnog putovanja melodijama. Vidimo se u što većem broju mali rejveri!” poručuju iz Underground d.o.o ususret novog dolaska u Rijeku.

Upad do ponoći iznosi 8€, a iza ponoći 10€.

FB EVENT: Underground d.o.o back to Crkva

U subotu 9. prosinca, program u riječkoj Crkvi se nastavlja u techno notama s gostovanjem Lee Dobričić koju će za pultom dočekati Shipe, Lemon i Mark Ash.

Lea Dobričić je predvodnica regionalne elektroničke scene koja je zakoračila u glazbene vode i imala doticaj s miksetom već s 14 godina. Karizmatična Lea pobijedila je na Brun Residencyju 2013., nastupala je diljem Europe i ostavila svoj trag na sceni. Uz svoju zaposlenu karijeru, ispunjenu nastupima, od nedavno vraća obol lokalnoj zajednici kroz svoju DJ akademiju Perfect Pitch Belgrade.

Viješti rezident Future Scopea i prekaljeni DJ, Shipe se vraća u riječku Crkvu nakon nekoliko godina. Za pultom ga čeka alfa i omega istarske scene Lemon, kao i njegov vjerni Balance partner, iskusni DJ Mark Ash.

Ulaznice su dostupne kroz sustav CoreEvent.

FB EVENT: LEA DOBRIČIĆ at Crkva Club

sonus 2
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju