Skip to main content
  • 12.10.2017.

Virtuoz sa šeširom Kolsch, svira na Eiffelovom tornju

Nakon uspješne sezne popraćene rezidencijom u klubu Hi Ibiza, Danski virtuoz najpoznatiji po svojem zaštitnom znaku, šeširu, obilježit će svoju karijeru nastupom na Eiffelovom tornju.

Piše: 

Željezna konstrukcija, jedna od najznačajnijih građevina u Parizu uglavnom se koristi kao turistička atrakcija, no ovoga puta poslužit će za nešto potpuno novo. U ponedjeljak 16. listopada, Kolsch će u 75-minutnom setu nastupiti na sto dvadeset metara nadmorske visine kulturnog francuskog spomenika.

Punog imena Rune Reilly Kolsch, DJ i producent irsko-njemačkih korijena sa visokom reputacijom ove je godine na svom drugom domu, Kompaktu izdao album 1989, čime zatvara svoju trilogiju autobiografije. Svaki od tri albuma u sebi nosi godinu koja je bitna u njegovom životu, pa tako i zadnji 1989 kroz pejzaž zvukova opisuje pogled na tinejđerske dane, gdje se osim puberteta borio i sa rastavom roditelja.
{youtube}GWky7dkAAqI{/youtube}

Nakon njegova izlaska drugom polovicom rujna i prije nego krene na turneju, Kolsch će prvo posjetiti Pariz. Umjesto da nastupi u jednom od brojnih pariških klubova, njegov nastup u francuskoj prijestolnici održat će se ni manje, ni više nego na Eiffelovom tornju.

Od 18 sati, ekskluzivni set za Cercle Music koji nije otvoren za javnost, bit će streaman na Kolschovoj facebook stranici, te na Youtube kanalu.
 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop