Skip to main content
  • 29.12.2022.

Vodič kroz regionalne Novogodišnje dočeke 2023.

Kujete plan proslave Nove godine u zadnji čas, ponuda u gradovima diljem Hrvatske vam nije po guštu? Nije vam problem upaliti auto i potegnuti do nekih drugih gradova?

Piše: 

Provjerite što gradovi iz regije nude u nastavku

Manje od 2 sata od Zagreba, u Ljubljani Klub K4 organizira “NOVA 2023” uz Morika, Moarea, Vitomila, Terranigme, Dvidevata i Vaska, a naglasak je na houseu, electro i technu. Za ljubitelje nešto komercijalnijeg zvuka, Cirkus klub uz Matthew Z i DJ Deyja donosi presjek 2022., od radijskih hitova preko housea do pravog dancea.


Foto Marko Edge

U glavnom gradu Srbije, Beogradu, poznatom po svojim dočecima novih godina na repertoaru je široka ponuda. U novootvorenom Clubu Kult u 2023. se ulazi uz Andrew Mellera, Menea, Nemaxa i Miskeca.

U Halfu na repertoaru su Progresivna Suza, Bokee, Popi Divine, Rude. Drugstore Beograd okuplja 12 imena, među kojima su Vladimir Dubyshkin HYBRID,Eli Acula, LOLSNAKE, Stevie Whisper, Muhi i drugi.

Klub 20/44 dovodi Maju Pa iz Zagreba te Nebojšu Bogdanovića koji je esencijalni dio 20/44. Najveći novogodišnji party je u Luci Beograd u Hangarima, gdje se održava trodnevni Central Dance Event, a u samu Novu godinu ulaze uz Denisa Sultu, Reconditea, Iliju Djokovica i Ziru.

U regionalnom klubu godine, prema ovogodišnjoj dodjeli nagrade Ambasador, u Tunnelu u Novom Sadu za novogodišnji doček zaduženi su Iva Arifaj, NMNJ, Faktor-X i Runny.

Sarajevski Trezor za Novu godinu okuplja DJ-eve iz Bosne i Hercegovine te Srbije pa tako stižu RanchaTek, Alen Milivojević, Forest People i Lina. Svakako u Sarajevu imate i mogućnost izbora pa između više Dočeka, a valja naglasiti i onaj u klubu Silver & Smoke uz line up: Aleksadar De Funk B2b 2odd, Calkins B2b More Than You, Coem B2b Eela.

U klubu Palma – Dom mladih (Tuzla) ulazak u Novu 2023. obilježit će se nastupima PRML, Worda i Adnoir. Potonja je bila nominirana za perspektivno ime regije na Ambasadoru 2022.

Ukoliko se neki zanimljivi partyji nisu našli u vodiču, pošaljite podatke na urednik@klubskascena.hr pa ćemo ih nadodati.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2