Skip to main content
  • 28.12.2022.

Novi intimni elektronički klub Kult širi ponudu beogradskog noćnog života

Prijestolnica elektroničke glazbe u regiji nastavlja opravdavati svoj nadimak

Piše: 

Klub Kult, smješten u samom srcu Beograda, otvorio je svoja vrata s dvodnevnim programom prije dva tjedna. Početak kluba su obilježili Runy, Nemax,Kid Kimi, Reznik, Tebra i Nikola Vemić.


Foto Todor Milivojević

Beogradska ekipa “pravih clubbera” odlučila je otvoriti klub po ugledu na one koji su ranije obilježili regionalni clubbing i davali prepoznatljivost Beogradu. “Beogradski clubbing par godina unazad otišao je u mainstream, scena je prenatrpana velikim događajima koji su “pojeli” ono najljepše, pravi intimni clubbing, kvalitetan zvuk i dobru ekipu.” otkrivaju iz novootvorenog kluba Kult te dodaju “Vizualno kad uđete u Kult, osjećati ćete se kao da ste ušli u vremensku kapsulu koja će stare clubbere vratiti u ona najbolja vremena zimskih klupskih sezona, dok će nove clubbere katapultirati u nešto potpuno novo i još uvijek neproživljeno u Beogradu.”

Foto Marko Edge

Program kluba je osmišljen da pruži cijelu lepezu elektroničke glazbe, a beogradski partijaneri i njegovi posjetitelji mogu očekivati od housea, deep housea, progressive housea, tech housea preko minimala do techna. Iz kluba najavljuju i plejadu kvalitetnih domaćih imena, uz minimalno dva strana gostovanja mjesečno.

Naglasak je kao i u kultnim klubovima iz prošlosti na kvalitetnom zvuku, odabranoj ekipi i provodu o kojem će se prepričavati. Kapacitet kluba je 300 posjetitelja, sa striktno postavljenom starosnom granicom na 23 godine za upad. Kult svoja vrata za početak otvara vikendom od 23 sata do 5 sati.


Sljedeći najavljeni eventovi su već za vikend na trodnevnom NYE Extendeed Weekend druženju, u petak stiže Skin2Skin aka Lea Dobričić, u Novu godinu partijaneri u Kultu ulaze uz Andrewa Mellera, a na prvi dan 2023. vrte Silicone Soul.

Foto Todor Milivojević

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk