Skip to main content
  • atmosfera
  • 23.05.2012.

Vodnjan centar DJ gostovanja u Istri

Vodnjan je ovog ljeta centar dobrih partija u Istri zahvaljujući Lighthouse Music Clubu i njihovoj seriji DJ gostovanja besplatnog karaktera.

Piše: 

Naslovna foto

atmosfera

Ovog petka 25. svibnja u Lighthouse klubu nastupa Marko Miličević a.k.a. Gramophonedzie, koji je svoju ljubav prema funky glazbi, instrumentima i intenzivnim vokalima pretočio u hitove koje je publika objeručke prihvatila, a kritika pohvalila. Nije mala stvar kad imaš hit kojeg vrte najpoznatiji DJi današnjice. Energični ritam koji prozlazi iz njegovih izvedbi pomalo podsjeća na zvuk gramofona uz vlastiti potpis, širi pozitivne vibracije i poziva na ples. Marku će se u nastupu pridružiti house DJ, radio zvijezda i producent Blacksoul. Ulaz je opet besplatan.

{youtube}4rozx3GTUfs{/youtube}
LMC klub sa svojom open-air pozornicom, svjetlosnom i zvučnom tehnikom, restoranom, relax zonom pokraj bazena, barovima, udobnim lounge separeima i plesnim podijem svakako odiše luksuzom, no besplatnim partijima dodatno su pokazali da je zabava ono na što ciljaju. Prošli su vikend otvorili ljetnju sezonu uz nastup Kaiserdisca, a prošle su godine ugostili Paca Osunu i Valentina Kanzyanija. 8. lipnja u Vodnjan dovode Barabaru Tucker. Daljnje najave za srce sezone tek očekujemo.

soul gravity desktop
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.