Skip to main content
  • 7.11.2007.

Voice of Sauron (Ultiva Records)

Proslo je skoro godina dana od osnivanja labela a nesto manje od 9 mjeseci od izlaska prve kompilacije za ovaj experimentalni label. Godina dana zalaganja i ozbiljnog rada na promociji kako afirmiranih tako i neafirmiranih imena, sto s Balkana, sto s ostatka planete, ostavio je impozantan pecat na sve konzumente experimentalnog i mracnijeg zvuka za koji je ovaj label opredjeljen.

Piše: 

Od razlicitih stilova i tempa pa do raznovrsnih imena..kroz Ultivine kompilacije prosla su imena poput: Ocelot, Para Halu, Frantic Noice, Opsy, Cannibal Holocaust, Jesus Raves, Kali Project, Dark Elf, Karakondzula, Tetedset, Dejan, Blisargon Demogorgon, Pinganeda, Metamorphose, Collapse, Noized, DarkOhm, Gorump Peyya… Na scenu stupa i trece izdanje pod naslovom "Voice of Sauron" inspirirano raznoraznim temama iz popularne trilogije "Lords of the Ring". Mnostvo mracnih motiva pobudilo je u clanovima ovog labela da izbace jos jedno ostvarenje brzeg mracnijeg sounda na kojima je i ovaj puta experimentiralo siroko podneblje naseg planeta. Ponovno udruzivanje snaga mracne i psihodelicne trance scene i ovaj puta ce pruziti jedno prilicno zadovoljstvo uzivaocima pomenutoga zvuka. Ostaje nam jos da pricekamo do 17 studenog pa da podesimo aceleratore i nakon nekoliko trenutaka pocnemo s uzivanjem. Do tad, predpostavite o kakvom ce se izdanju raditi sudjeci po track listi.

P.S. Izvinjavamo se svim posJetiocima naseg sajta i foruma na adresi https://www.ultiva-records.com , sajt trenutno mjenja hosting pa je u fazi "under construction". Do tad dostupna je adresa https://www.myspace.com/ultiva Uskoro ON LINE!!!

Title: Voice of Sauron
Artist: VA
Label: Ultiva Records
Release date: november 17, 2007
Compiled by Misha & Kanibal Holokaust
Cover by: CoaGoa
Mastering: Jesus Raves
web: https://www.myspace.com/ultiva

1.Wizack Twizack – The Mind Of A Lunatic
2.Baphomet Engine – Lihh Tnelis
3.Death Project – Sky Of The Unknown
4.Narcosis – Golden Girl
5.eniChkin – Energy Directly
6.Kanibal Holokaust – Voice Of Sauron
7.Chemical Spoon vs 1rgum 3urgum – DeejJunDisu
8.Aremakki – Dinol The Wastehead
9.Xikwri Neyrra – The Secret
10.Xikwri Neyrra vs Kanibal Holokaust – The Job Of A Vampire

Piše: Lara www.soundmute.org

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2