Skip to main content
  • 8.11.2007.

Sharam iz Deep Disha u Ambasadi Gavioli (sub. 10.11.)

Sharam Tayebi polovica je DJ/produkcijskog dvojca Deep Dish, osvajača nagrade Grammy. Za Sharama je karakterističan „teži” glazbeni stil za razliku od druge polovice dvojca, Alija „Dubfire” Shirazinia. Sharam nastupa pod imenom Deep Dish featuring Sharam na svojim solo turnejama na kojima fanovi imaju priliku čuti tipičnu polovicu zvuka dvojca Deep Dish. Sharam je nedavno završio […]

Piše: 

Sharam Tayebi polovica je DJ/produkcijskog dvojca Deep Dish, osvajača nagrade Grammy. Za Sharama je karakterističan „teži” glazbeni stil za razliku od druge polovice dvojca, Alija „Dubfire” Shirazinia. Sharam nastupa pod imenom Deep Dish featuring Sharam na svojim solo turnejama na kojima fanovi imaju priliku čuti tipičnu polovicu zvuka dvojca Deep Dish. Sharam je nedavno završio turneju po Kanadi gdje je punio neke od najboljih klubova: The One Lounge u Viktoriji, The Plaza u Vancouveru, Barrymore’s Music Hall u Ottawi, Stereo Club u Montrealu i Revolution u Kitchneru. Iznimno uspješna turneja pokazuje da bilo da nastupaju kao duo ili samostalno, ljubitelji iz cijelog svijeta uživaju u jedinstvenoj glazbi Deep Disha koja naprosto tjera na plesni podij.

Osim što je DJ i producent, Sharam je zajedno s Alijem, suvlasnik Deep Dish Records, Yoshitoshi Recordings i Shinichi Recordings. Navedene produkcijske kuće poznate su kao nositelji najbolje dance glazbe na svijetu. Dvojac također posjeduje trgovinu Yoshitoshi, poznatu kao najbolju za kupovinu elektronske dance glazbe u Washington D.C.-u.

sea star desk
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
dobar house mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.