Skip to main content
  • 22.03.2023.

Volumen i Dubstepklub će testirati limite sound systema kluba Dva Osam

Čistokrvni dubstep party vraća se na adresu Jabukovac 28

Piše: 


Ovog petka 24. ožujka, ekipa Volumena ponovno se okuplja s članovima DUBstepKLUBa kako bi pripremili dubstep poslasticu. Za glazbenu podlogu koja će partijanere razbacati po plesnom podiju zaduženi su Proove, Epnu, Ryno, Sinek i Inka.

Proove dolazi iz Pule, gdje se “odgojio” na tvrđavi Punta Christo te došao u doticaj s dubstepom. Vrti sve forme dubstepa, ali se ipak u svakom njegovom setu osjeti snažna ljubav prema grimeu. Epnu je DJ i producent novog vala koji je se pronašao u dubstepu. Glazbu producira godinama, a objavljuje ju tek par godina na etiketama poput KeepDeep, Dead Pest Recordsu, kao i na vlastitom bandcampu.

Ryno svoju DJ karijeru započinje prijavom na  Illectricity Nucomer Night 2018 i postankom jednog od finalista te večeri. Nedugo nakon toga postaje dio Volumen dubstep kolektiva i nabavlja svoj prvi par gramofona, a osim u dubstepu svoju ljubav prema glazbi pronalazi i u liquid drum ‘n’ bassu. Inka je jedan član Volumen kolektiva od 2014. Od početka svoje karijere aktivni je promotor dubstepa, a osim za miksetom, može ga se zateći i s kamerom ili sprejem u ruci. Postavu izvođača upotpunjuje dugogodišnji rezident i član Volumena Sinek.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji na stranicama kluba za 4€ te u dućanu ploča PDV na prvom katu kluba Pločnik. Upad na ulazu je 6€, a za studente uz X-icu 4€.

FB EVENT: Volumen meets DUBstepKLUB

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk