Skip to main content
  • 1.08.2011.

Vruće ljeto uz Bavaria Nomad Summer Fest

Posušje – mali gradić u Hercegovini smješten je na tromeđi između Imotskog, Tomislavgrada, Širokog Brijega, Mostara, Gruda, Ljubuškog. Već godinama poznat je kao grad gdje noćni život počinje i završava.

Piše: 

Naslovna foto

Edward Maya u Posušju


Godinama Posušje koje je od Jadranskog mora udaljen samo 50-ak kilometara posjećuju najveća glazbena imena iz država Ex- YU. Prije godinu dana na scenu hercegovačkog noćnog života stupio je novi klub koji je ponudio zabavu na razini više – Elephant Bar. Već nakon godinu dana radnog staža popularno nazvani „Slonić“ postao je brend i sinonim za najbolju zabavu.

U međuvremenu potaknuti velikim interesom svojih obožavatelja i popularnosti Elephant Teamu na um je došla jedna ideja. Želja i ideja je bila pružiti svim ljudima koji godinama dolaze u Posušje da se zabave, organizirati jedan veliki događaj o kojemu će se dugo pričati. Ideja ubrzo prelazi u realizaciju i danas možemo reći da od 12. do 15. kolovoza Posušje postaje svjetska top destinacija urbanog ritma i najluđeg provoda.
{youtube}p-Z3YrHJ1sU{/youtube}

Prvi po redu i onaj koji koji otvara veliki Bavaria Nomad Summer Fest je poznato svjetsko ime Edward Maya – rumunjski glazbenik, umjetnik i producent. Svjetsku popularnost stekao je prije par godina sa svojim najvećim hitom Stereo Love te tako postao jedan od najtraženijih DJ-eva na svijetu. Nedugo nakon toga izlazi mu novi hit „Desert Rain“ kojim ponovo osvaja vrhove top lista. Svjetska turneja „Desert Rain“ dolazi u Posušje 12. kolovoza. na radost svih obožavatelja iz ovoga kraja na party pod zvijezdama.

soul gravity desktop
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju