Skip to main content
  • alt
  • 22.06.2015.

Walter White na EDC setu Above & Beyonda!

Znaš da si cool i da je tvoja gluma stvorila jednog od kultnih televizijskih likova koji je prerastao originalnu seriju kada dobiješ svoju vlastitu pjesmu na koju svijet urliče!

 
Baš takvu ima Bryan Cranston koji je utjelovio najneobičnijeg profesora s onu stranu zakona u seriji Breaking Bad, Waltera Whitea. Jedini način da nešto dobro postane bolje je da se ukriža s još jednom dobrom stvari.
{youtube}I8_OgUwbJBM{/youtube}
 
Gospodin Cranston se iznenada pojavio na Electric Daisy Carnivalu u gradu svjetla i kocke ne bi li na tren iznova postao Walter. Uletio je na stage za vrijeme seta Above & Beyonda i kanalizirajući svog unutarnjeg Heisenberga urlajući u mikrofon najpoznatije rečenice svoga lika stisnuo play na svojoj pjesmi. Iako ne više mlađahan ili tipičan primjerak festivalske publike ostao je neko vrijeme kako bi partijao s dečkima.
 
Nedjelju nakon nastupa Tweetnuo je kako je povukao all-nighter uvjeravajući komično sebe i druge da nije star. Definitivno zanimljivo iznenađenje od Above & Beyond dvojca koje je začinilo festival.

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2