Skip to main content
  • 16.11.2009.

www.stereo.hr – novi internet radio u HR

U petak 13.11.2009. krenula je sa radom beta verzija prvog i jedinog koncepta internet radija ovakvoga tipa – STEREO.hr – your online radio. PERSONALIZIRANI RADIO – Za tvrtke koje imaju lanac dućana, lokala ili sl. na stranici www.stereo.hr otvaramo poseban folder koji svira glazbu prilagođenu ciljnoj skupini koja posjećuje određeni tip prodavaonice.

Piše: 

Uz pomno odabranu glazbu na tom folderu emitiraju se isključivo reklame klijenta tj. VAS, a komunicira se sa kupcima ili gostima koji su u Vašim objektima. Personalizirani radio mogu osim zakupca slušati i svi ostali posjetitelji kao i ostali poslovni korisnici internet radija te čuti reklamne spotove tvrtke vlasnika Personaliziranog radija čija je cijena izrade kao i usluga Internet radija višetruko jeftinija i kvalitenija nego investicija u bilo koji oblik vlastite proizvodnje internet radija dok se u paketu Personaliziranog radija nalazi i broj besplatnih izrada jingle-reklama za vlasnika radija.  

PARTNER KORISNIK STEREO.hr RADIJA.
Trenutno smo u fazi potpisivanja ugovora sa ugostiteljskim objektima diljem Hrvatske (do sada smo “ušli” već u Yabani, Piranhu, Hemingway – Ri, Op, Zg, St, Khalu, Bar Shine, El Rio, Johnnie Walker pub, Phanas, Jazz caffee…ukratko u preko 100 lokala te preko 100 dućana, butika i prodavaonica).

Do Nove godine ćemo pokriti oko 1000 najjačih javnih prostora (kafića, klubova, frizerskih salona, čekaona, ordinacija, shopping centara…).

Tu je priča jako jednostavna – lokal potpisuje sa nama ugovor i dobiva flat rate od partnera ISKONa za streaming radija preko www.stereo.hr  ukoliko nema već postavljen internet.

Na STEREO.hr-u postoji 13 foldera sa 13 žanrova glazbe (urban, pop, rock, house, r&b, zabavna glazba, primorska i klapska glazba, lounge…) te na taj način ugostitelj ili trgovac u svako doba dana može birati vrstu glazbe koju želi u svom kafiću ili dućanu-butiku, ne strahujući više od inspekcija jer mu više ne trebaju prženi cd-i te apsolutno sve stavlja u zakonske okvire putem STEREO.hr-a potpisivanjem i reguliranjem svih obaveza sa ZAMP-om, HUZIPom i Udrugom izdavača.

Mi ćemo naravno na tom radiju prodavati oglasni prostor tj. reklame ( ali garantiramo klijentima i lokalima max 5 minuta reklama u satu što je puno manje od trenutnih zakonskih 12 minuta u sat vremena za ostale radije).

Cijene su jako prihvatljive s obzirom da na taj način “gađate” direktno ciljnu skupinu u puno ugostiteljskih objekata (+ frizerski saloni, butici, dućani, čekaonice…) u RH.

Na petak 13.11.2009. pokrenuta su probno svih 13 foldera glazbe pa ih poslušajte na sljedećem linku www.stereo.hr!

Shoebedo radio je prvi klijent kao lanac od 53 dućana u Hrvatskoj.

{snippet 1}

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk