Skip to main content
  • 5.03.2024.

Yammat FM se preselio u sami centar Zagreba, među ljude kako bi obogatio kulturni dio života

Nakon punih 9 godina emitiranja iz Tkalčićeve ulice, poznati zagrebački radio je preselio svoj studio na novu lokaciju u Ulicu Franje Račkog 10.

Piše: 

Naslovna foto

Sanjin Kastelan

Yammat FM je s emitiranjem započeo 2015. godine u Laubi nakon čega se preselio u centar grada, u Tkalčićevu 88, no sada je napokon dobio trajni dom u prostorima koje je arhitektonski osmislila Maja Tedeschi. Iz redakcije zagrebačkog radija su se na društvenim mrežama pohvalili fotografijama novog ureda te četiri studija, od kojih onaj najveći nosi ime po osnivaču Yammata, Alenu Balenu.

“Prostor oblikovanjem reminiscira drvenu muzičku kutiju ili unutrašnjost drvenog instrumenta, a svojom glavnom porukom – „Vizualni Radio“, prolaznicima otvoreno nudi izravan pogled u stvaranje radijskog programa. Spajajući tako audio i vizualno, Yammat širi prostor boljeg razumijevanja i komunikacije sa starim i novim slušateljima na frekvenciji 102.5 FM.” objašnjavaju iz Yammata.

Kako kažu iz Yammata novim prostorom teže ne samo novim programskim mogućnostima, već i obogaćenju kulturnog dijela života Zagreba i živosti zagrebačkih ulica. “Otvoren za komunikaciju prema svima, Yammat će u Studiju Alen Balen moći primiti i do trideset posjetitelja, koji će uživo moći pratiti radijski program, a DJ setovi, nastupi bendova i autora koje voli Yammatova publika, razgovori gostiju o temama vezanima za Zagreb, umjetnost, kulturu, ekologiju, politiku i društvo u cijelosti dobit će novu dimenziju.”

Za kraj s redakcije s nove adrese poručuju “Yammat u novom prostoru i s novim programskim sadržajima, s muzikom koja se ne dijeli po žanrovima, eklektičan i, kao uvijek, otvoren za različitosti. Jednostavno – radio za drugo stanje svijesti.”

Fotografije novog studija zagrebačkog Yammat FM-a pogledajte kroz objektiv Sanjina Kastelana.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2