Skip to main content
  • 28.11.2015.

Young derground – Debeli underground novih igrača u Modulu 80

Varijacije, promjene, evolucije, revolucije i modulacije. Ove potonje, njih 80, večeras pružaju nešto novo i sasvim svježe.

 
U blizini Cibonina tornja koji strši prema univerzumu u tvom Zagrebu nalazi se klub koji je pružio nebrojena čekanja zore na najboljim partijima. U godinama koje su tekle u party stažu okorjelih promijenilo se samo jedno, ime. Arion je u novoj nomenklaturi postao Modul 80, jednako srčan i sa jednakom namjerom da ti plesom sastruže patinu s duše i pročisti te na podiju.

 
Večeras tako, 28. studenog, posvećuje zvučni val novim mladim momcima. Kako će te svaki dobar vođa poučiti, dio uspjeha je i dijeljenje znanja i stvaranje nasljednika koji će dalje ponijeti štafetu, pa su na plodnom tlu domaće scene izniknule i neke nove klice koje će nabujati u godinama koje dolaze. Leon B (Technatica/alienation) tako uzima uzde u ruke i pokreće program naziva Youngderground s specifičnim manifestom da novim rukama za pultom da priliku da ih se čuje i da ispričaju svoje glazbene štorije. Ako si još neafirmirani sanjar s kantama talenta, entuzijazma, volje i ljubavi Youngderground je tvoja stanica.
 
 
Za inaugurano izdanje novog klupskog programa tako Leon B predstavlja novog mladog zagrebačkog entuzijasta. Koliko novog? Baš sasvim, kao kada ispod peke vadiš friško pečeni domaći kruh. Klinac koji je odrastao na zagrebačkim ulicama i s kojim si se vjerojatno sudario na nekom podiju je DJ Kova. Svježe ispod preše DJ Akademije donosi vlastiti pogled na ono sintetičko i elektroničko u svom prvom službenom nastupu, dižući temperaturu dok živa ne prsne i ne prepusti floor samome Leonu.
 
Zakopani duboko u undergrund. Nepobjedivi u mladenačkoj emociji besmrtnosti, momci vas očekuju za pultom od 22 nadalje i ne stajemo do 5 ujutro! Zovi šustera, trebati ćeš nove džonove. A upad? Samo dobra volja, novac ostavi da mirno spava u naborima novčarke. Stoga, dođi, pleši, prepusti se, podrži mladost! Jednoga dana ćeš moći reći da si  bio na partyju kada su tek počinjali! 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2