Skip to main content
  • 17.01.2009.

Za ljubitelje retro zvuka u Jungli započinje Boogie Nights program

Stigla je zima a s njom i nova zabava za ljubitelje otkačenog plesa uz ritam disco glazbe 70-tih i 80-tih godina prošloga stoljeća. U potpuno osvježenom i preuređenom interijeru splitskog kluba "Jungla" započinje glazbeni serijal Boogie Nights – Studio 54 Back in My Town. Prva večer na rasporedu je u petak, 23. siječnja. Kako bismo se ove večeri potpuno vratili u 70-te, uživali u slobodnoj plesnoj izvedbi te osjetili barem djeličak raskoša i optimizma iz vremena Studia 54 obucite se u Retro stilu.

Piše: 

Djevojke (šarena odjelca, lepršave haljine, cvike okare iz 70-tih, i retro dodaci, šljokice, narukvice, đinđe, rolerice, itd).
Muškarci (šarene košulje, široke hlače – zvonare, flanena odijela)

Za umjetnički dio programa pobrinut će se DJ Miki, a klub je pripremio psihodelično osvjetljenje prostora uz mnoštvo disco kugli specijalno za povratak u 70-te.

Dji poput Francoisa K., Kenny Carpentera, Nicky Siana i Lary Levana bili su prvi širom poznati glazbenici ovog zvuka i danas se smatraju pretečama Superstar DJa. Uz njih ne smijemo zaboraviti na poznate pjevače i grupe iz toga razdoblja, a čije ćemo pjesme slušati tijekom večeri: Barry White, Giorgio Moroder, Donna Summer, The Bee Gees, Gloria Gaynor, Abba, Boney M, Village People..

Ulaznica 20 kn.

{snippet 1}

sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2