Skip to main content
  • 11.05.2023.

Za neumorne partijanere Future Scope festivala, pripremljeni su i afteri u hramu sreće

Pripreme za proslavu 21. rođendana najdugovječnijeg hrvatskog klupskog programa su u završnoj fazi

Piše: 


Future Scope
priprema festival za proslavu 21. rođendana na Zagrebačkom Velesajmu gdje će nastupiti velikani elektroničke glazbe Paul Kalkbrenner, Jeff Mills i Derrick May, uz jaku domaću podršku Petra Dundova, Kikija, DJ Jocka, Shipe i Neroa.

Uz festivalski program, Future Scope priprema i službene aftere u Boogaloou

Program kreće od 3 sata, a prvog dana sviraju Matya, E-Base, Senno i Sin, dok drugog dana vrte Bronski, Elena Mikac, Herya, Neroa, Pablo Panda, Shipe i Toni Juranović.

Afteri prvog dana započinju uz velikane domaće zagrebačke scene, a jedno od imena je Matya. Na sceni djeluje dugi niz godina, a starija ekipa pozna ga još iz doba Saloona te The Besta. Svoju tehniku danas vrlo rado dijeli s publikom na rezidentskoj lokaciji Boogaloou. Uz njega, na stage će se i popeti E-Base, DJ koji se bavi glazbom i u ostalim područjima kao producent, promotor, radijski voditelj pa i urednik glazbenog magazina. Kao finalna imena stižu Senno i Sin koje često slušamo kao duo u b2b setovima, no ovoga puta imat ćemo priliku poslušati ih solo.

Drugi dan festivala zatvorit će se uz after na kojem će nastupiti 7 imena, koji predstavljaju Future Scope, Dobar House, Roots i BSH. Bronski je DJ s riječkom adresom te house zvukom u svojoj vitrini. Osnivač je Deep’n’Delicious kolektiva te je urednik UFO Beats platforme. Elena Mikac je predstavnica novog vala DJ-eva u Hrvatskoj te je važna figura Dobar House etikete. Njen repertoar seće od disca do housea preko minimalnog i progresivnog zvuka.

Herya je član Deep’n’Delicious kolektiva koji također u svom šanžeru ima house ritmove. Neroa je hrvatsko-njemački DJ poznat o svom house i techno zvuku iz undergrounda. Čovjek iza BSH Eventsa Pablo Panda je organizator, promoto te DJ sa zaraznim house zvukom. Shipe je rezident i organizator Future Scopea koji iz tjedna u tjedan nastupa bok uz bok s najvećim svjetskim imenima. Iz Makarske stiže Toni Juranović, jedan od najbukiranijih dalmatinskih actova, školovani glazbenik vrhunskih tehničkih sposobnosti.

Ulaznice za veliku rođendansku proslavu Future Scopea dostupne su kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Future Scope Festival Official After Hours

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk