Skip to main content
  • 26.01.2023.

Za vikend stiže NoGuestlist, novi klupski program u Petom Kupeu

Od osnivača BSH Eventsa dobivamo novu klupsku večer

Piše: 

U subotu 28. siječnja, nova klupska večer NoGuestlist ima svoju premijeru u zagrebačkom Petom Kupeu. Prvi NoGuestlist party okuplja pregršt domaćih DJ-eva na jednom mjestu – Aldo Morro B2B Yakka, Chuba Chubs, Damian LeBoss, Pablo Panda i povratnik iz daleke Kine Dekova. Koncem plesnjaka u Petom Kupeu, afterparty ili u ovom slučaju afterhours se nastavljaju u SoundFactoryju.

NoGuestlist biti će tematska serija partyja na kojima će se koristiti isključivo crvena svjetla u klubu. Posebna pozornost će se obratiti na uređivanju lokacije i uključivanju zelenila u nju, a naglasak će biti na intimijim DJ sessionsima.” otkrivaju nam organizatori novog klupskog programa i ističu važnu informaciju, a to je da za upad na NoGuestlist događaje partijaneri moraju imati više od 21 godine.

Utjecaj na glazbeni ukus Alda Morra imao je pop i dance 80-ih, r’n’b i hip-hop 90-ih, preko kojih je profilirao svoje glazbene odabire. Yakka je nagrađivani DJ i producent, koji se kroz godine profilirao u predvodnika housea u Hrvatskoj. Iza pseudonima Chuba Chubs se krije mladi zagrepčanin koji se upoznao s elektroničkom glazbom 2017., a pronašao u zvuku minimal i deep techa i housea. Damian LeBoss donosi tech house zvuk, a organizator brojnih partyja diljem hrvatske, čovjek iza BSH Eventsa, Pablo Panda stiže sa svojim zaraznim house zvukom.

 

Poseban set na premijernom NoGuestlist paryju odraditi će Dekova. Hrvatski DJ posljednjih godina svoju je karijeru gradio na istoku Azije u Kini, gdje je rezident DJ šangajskog kluba Space Plus. Njegov energični zvuk dolazi iz bassa i housea, uz neizbježne groovy elemente. 2021. pokrenuo je svoj drugi projekt Isse Maraa, kao i vlastitu etiketu HOOD STORIES RCRDS.

Ulaznice za su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: NoGuestlist at Peti Kupe

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop