Skip to main content
  • 26.01.2023.

Legendarni Techno Viking postao akcijska figurica

Engleski kreator igračaka i akcijskih figura, otkrio je novu nišu – elektroničku scenu

Piše: 

Nakon što je Joe Shark Sandwich krajem prošle godine, predstavio akcijsku figuricu iskrivljenog rave lika”, koja je postala popularna među partijanerima i ljubiteljima elektroničke glazbe, engleski tvorac igračaka dosjetio se i ideje za drugu akcijsku figuricu.

Za drugu akcijsku figuricu povezanu s elektroničkom glazbom, odabrao je kultnog “Techno Vikinga”i njegovog pratioca “Water Boyja”.

Legendarni video mladića kako pleše uz techno ritmove u Berlinu na Fuckparadeu u srpnju 2000., objavljen šest godina kasnije na YouTubeu obišao je cijeli svijet i prikupio milijunske preglede, a s godinama je postao i neizostavni djeličak povijesti elektroničke glazbe.

Ikonski video prati rasplesanog nabildanog mladića bez majice korača ulicama Berlina uz svog prisnog druga “Water Boyja”, kako ga je internet nazvao.

Ako tražite ideju za poklon nekome, definitivno može biti zanimljiv i kreativan odabir.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2