Skip to main content
  • 23.01.2024.

Za vrijeme hardstyle seta strop se krenuo urušavati u poznatom američkom klubu Exchange

Nekoliko trenutaka prije nego li je iskusni nizozemski DJ Brennan Heart trebao preuzeti pult, došlo je do evakuacije plesnog podija u poznatom američkom klubu.

Piše: 

Naslovna foto

naslovna foto: Exchange LA

Proteklog vikenda, u jednom od najboljih klubova na svijetu prema DJ Magu u losanđeleškom Exchangeu krenuo se urušavati strop pred sami kraju seta hardstyle dua TYEGUYS, koji su zagrijavali za Brennana Hearta.

@kebo_hdvs #brennanheart #exchangela #tyeguys ♬ original sound – Kebo_hdvs

Brojni videozapisi na društvenim mrežama uhvatili su trenutke prije i poslije incidenta, a na njima se može vidjeti kako su krenule otpadati pločice sa stropa. Umjesto vizualne produkcije Brennana Hearta na pozornici je iskočila obavijest za hitnu evakuaciju plesnog podija. Prema informacijama koje kruže društvenim mrežama, nitko se nije ozbiljno ozlijedio te je evakuacija prošla sigurno.

Losanđeleški klub Exchange i dalje nije ništa nije objavio vezano uz incident urušavanja stropa, dok se Brennan Heart ispričao svim posjetiteljima i fanovima koji su ga htjeli poslušati te je najavio skorašnji povratak.

S druge strane, komentatori na društvenim mrežama, ali i sami posjetitelji su zaključili te se našalili kako je do incidenta došlo zbog snažnog zvuka hardstylea koji je “raštimao” cijeli klub. Čak i sami duo koji je zagrijavao Brennana Hearta se našalio kako su “otišli pre jako” te da su “doslovno srušili klub“.

Exchange je već dugi niz godina jedan od najboljih klubova u Sjedinjenim Američkim Državama, a iza njega stoji važni elektronički brend Insomniac Events. Klub je smješten u centru Los Angelesa, u modernističkoj zgradi izgrađenoj u 1931. koja je služila za razmjenu dionica. Sami prostor unutar zgrade gdje se klub smjestio renoviran je 2010.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk