Skip to main content
  • rojc showcase
  • 17.04.2012.

Zadnji Rojc Showcase prije ljeta

U Puli se sprema sedmi po redu Rojc Showcase, ujedno i zadnji u Rojcu prije ljetne sezone i selidbe u Fort Punta Christo.

Piše: 

Naslovna foto

rojc showcase

Sledeći petak 27. travnja održat će se posljednji Rojc Showcase prije ljetne sezone i selidbe u Seasplash Summer Club – Fort Punta Christo. Nastupaju Krunch it!!, 207 i ĐnB.

Krunch It!! je grupa DJ-a, producenata i medijskih umjetnika iz Ljubljane sa ciljem promicanja dubstepa, bass i glitch hop elektronske glazbe i otkrivanja novih talenata u Sloveniji.

207 (two-o-seven) je pulski dubstep DJ/producent, vjerovatno jedan od najviših DJ-a s visinom od 207 cm. Zaljubio u dubstep na Outlook festivalu 2010. Član je Seasplash kolektiva. Uskoro mu izlazi album prvijenac “Clint Eastwood” za kanadski Capital Boom Records.

{soundcloud}https://soundcloud.com/207-production{/soundcloud}

ĐnB su Đini aka Jinxie i Beni aka Benny iz Pule. Vole razne stilove, Jinxie miješa Jungle sa Funky and Big Beat glazbu, a Benny miješa Jungle sa Breakbeat Hip Hopom i Dancehallom. Nastupali su na Outlook festivalu, Seasplash showcaseu, Na Livadi.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2