Skip to main content
  • 5.02.2018.

Zadnjom objavom iz Južne Amerike, Insolate završila naš prvi Insta takeover

Krajem siječnja Insolate se spremala na daleki put u kojemu kroz deset dana  posjećuje Buenos Aires, Bogotu i Medellin, a dva nastupa koja će odraditi na tom putovanju iskoristili smo da započnemo naš Instagram takeover.

Piše: 

Mini turneja Insolate na južnoameričkom tlu dobila je svoj završetak. Subotnjim nastupom pred publikom kluba Mute techno Amazonka pakira kofere i vraća se u Hrvatsku. Kraj turneje tako označava i kraj takeovera, gdje je Sunčica na deset dana preuzela naš Instagram profil i fotografijama izvještavala o svojim doživljajima iz Argentine te Kolumbije.

Klub Under i Mute, jedan u Buenos Airesu, a drugi u Medellinu bili su glavna mjesta događanja Insolate na prekoocenaskom putovanju. I dok je Kolumbija njena već dobro poznata destinacija u bogatoj karijeri koju krasi i titula Ambasador Hrvatske u inozemstvu, na tlo Argentine sletjela je po prvi puta.

Bacimo zajedno pogled na zadnje objave koje su obogatile naš Insta profil.

People in South America are very expressive, they looove to show you how much they love you! I cant wait for tonight!! Here are few photos from the last weekend in Under Club in Buenos Aires! You will immediately see what I mean.

Beautiful end of the tour. In love with Medellin! Thanks for joining me in my insta takeover, It is time to go home! Over and out!


Prethodne objave našeg takeovera su:

Započeo Insta Takeover prvom objavom Insolate iz Argentine

Insolate do 7 ujutro držala Argentinski klub na nogama

Instolate nastavlja naš Instagram takeover, slijedi joj nastup u Kolumbiji

Pratite nas na Instagramu pod imenom @klubskascena, Insolate je smještena na @insolate_official, a tu su još i hashtag #klubskascena #kstakeover #insolatetakeover.

 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk