Skip to main content
  • 29.01.2018.

Insolate do 7 ujutro držala Argentinski klub na nogama – video

Naš insta takeover sa techno Amazonkom Insolate nastavlja svojim tokom. Po prvi puta zakoračala je ulicama Buenos Aires gdje ju je čekala debitantska svirka za pultom kluba Under.

Piše: 

Sa epitetom "Ambasadorica Hrvatske u inozemstvu", Insolate se uputila na prekooceanski let, točnije do Južne Amerike gdje ju čeka mini turneja sa nastupima iz Buenos Airesa te Medellina. Tom smo je prilikom uhvatili da sjedne za volan našeg instagram profila te tekst-vizualno dočara svoj boravak na tlu Argentine i Kolumbije. Prije svirke uputila se na kulturni izlet glavnog grada Argentine te nas sve ostavila bez teksta fotografijom iz najstarijeg kvarta grada, Soho.

Kasno navečer, čekao ju je premijerni nastup pred publikom kluba Under. Jedini klubu u gradu koji će ljubiteljima elektroncima servirati kvalitetnu dozu house i techno glazbe. U njenu knjižicu odrađenih nastupa diljem svijeta tako se upisuje datum 27. siječnja kada u vremenu od 3 kasnonoćnih do 7 jutarnjih sati servira dobro prepoznatljivu tvđu i plesniju notu sebe.

Preko našeg profila podjelila je video isječak zadnje trake seta i te večeri u vidno još uvijek punom klubu. Nije to držala u tajnosti, već se zahvalila publici na zajedničkim trenucima koji su obilježili njen prvi posjet klubu. Nastup koji joj je već zapisan duboko u memoriji, a o kojemu ćemo znati više po njenom povratku iz Južne Amerike.

Pogledajte video i pratite naš i njen instagram nadolazećih sunčanih putopisnih priča s kojima će nam razveseljavati tmurne zimske dane u gradu. Mi se nalazimo ovdje – @klubskascena, dok je Insolate bezicirana kao @insolate_official.

Nakon Buenos Aires, na put kreće put Bogote gdje će se zadržati sve par dana prije no se uputi na finale ove turneje. Sprema joj se 3. veljače nastup u poznatom klubu grada Medellin, Mute. Za razliku od Argentine koja ju je po prvi puta ugostila, u svoju putovnicu će dobiti peti pečat sjeverozapadne države Južne Amerike.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2