Skip to main content
  • 12.12.2012.

Zadranin Verche na Renaissance kompilaciji

Verche je ime iza kojeg stoji mladi producent iz Zadra Marin Rončević kojeg je već u prvim izdanjima podražao i sam Garnier, a u siječnju 2013. njegove će se nova stvar naći na Nick Warrenovoj „Renaissance The Masters Series“ kompilaciji.

S prvim izdanjima Verche počeo još prije dvije i pol godine na manjim etiketama iako se zapravo produkcijom bavi od 15 godine od kada je njegova velika želja da jednog dana producira svoju glazbu zapravo postala stvarnost.

Nakon prvih izdanja za Bonzai, Laurent Garnier na različitim događajima vrti neke od njegovih stvari i tu kreće priča uzlaznom putanjom, jer Marin sada većinom izdaje za američki label System Recordings koji ga u potpunosti podržava u financijskom i promotivnom smislu.

Osim za System Recordings Marin izdaje i za Baroque te Stripped Recordings te od sredine 2011. pa se sve do danas ne skida s playlista Cattanea, Digweeda i njegovog Transitions-a.

Ovog proljeća Verche je pokrenuo i vlastiti label Sangria koji je upravo objavio svoje 6. izdanje i kojeg što kroz playliste, što kroz feedback također podržavaju Hernan Cattaneo, Warren, Digweeda, Cid Inc. i drugi.

Posljednja i za njega trenutno najveća stvar koja se događa upravo je potpisivanje za „Renaissance Masters Series“ koju kompilira Nick Warrren i koja izlazi krajem siječnja. Do suradnje nakon što je isti vrtio neke od njegovih stvari posljednjih godinu dana te odlučio potpisati stvar pod imenom „Corals“ nakon što je čuo promo.

Verche je u uzletu nakon ove posljednje odlične vijesti za njega, a namjerava učiniti sve da još uspješnije i kreativnije nastavi, pri tom ima našu punu podršku.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk