Skip to main content
  • 11.12.2012.

Novi album Depeche Mode-a izlazi prije nastupa u Zagrebu

Trinaesti studijski album, Depeche Mode objavit će u ožujku sljedeće godine za Columbia Records / Menart.

Piše: 

Naslovna foto

Depeche Mode


Jako sam sretan s albumom. Glazba je slična onoj vibri na albumima Violator i Songs of Faith and Devotion i mislim da su pjesme na ovome albumu neke od najboljih koje smo ikada napraviliizjavio je Martin Gore.

Pjesme su napisali Martin Gore i Dave Gahan.

To nije blues album, ali ima duhovnu vibru. Dok smo snimali album, pokušali smo što više uključiti i elemente nastupa uživootkrio je pjevač Dave.
{youtube}TH8jJhUkuNA{/youtube}

Depeche Mode osnovani su 1981. godine, iza sebe imaju bogat opus i 100 milijuna prodanih albuma! Martin Gore, Dave Gahan i Andy Fletcher su na prošloj turneji “Tour of the Universe” 2009 – 2010 nastupili ispred gotovo tri milijuna ljudi i posjetili 31 zemlju. Zahvaljujući tome bili su prvi elektronski band koji je u potpunosti rasprodao stadionsku turneju. Na predstojećoj turneji u sklopu koje će posjetiti i Zagreb 23. svibnja (stadion Maksimir), održat će 34 koncerta i posjetiti 25 europskih zemalja!
{youtube}TB8JgCc0Mhc{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk