Skip to main content
  • Chocolate Puma
  • 10.11.2011.

Zagrebački Mansion očekuje Chocolate Pumu

 Iako mjesecima daleko od ljeta, Papaya marljivo radi na pripremama sezone 2012.g.

Naslovna foto

Chocolate Puma

Iduća godina biti će posebna za sve Papaya fanove, jer klub slavi svoju desetu godinu postajanja koja će obilovati velikim gostovanjima, dosad neviđenom produkcijom i scenografijom. Povodom najave desete obljetnice, Papaya je odlučila ovaj vikend pokloniti svim svojim fanovima u Zagrebu nezaboravnu večer.

Papaya čak ni preko zime ne spava, a odredišta popularnih Papaya partija iz vikenda u vikend se nižu. Papaya promo tim je u nepunih mjesec dana obišao 5 zemalja, 7 gradova i klubova te rasplesao preko 15 000 klubera. Povod ovogodišnjoj klubskoj europskoj turneji svakako je deseta obljetnica za koju će Papaya u tjednu proslave organizirati najveću klupsku manifestaciju na ovim prostorima. Ususret obljetnici i tjednu velikog slavlja, Papaya tim već sutra 11. studenog u klubu Mansion svim ljubiteljima malo drugačijeg klubskog ritma predstavlja ekskluzivno gostovanje nizozemskog producentskog dua Chocolate Puma.

{youtube}7hXm-lduBB8{/youtube}

Popularni nizozemski duo ujedno će hrvatskoj publici predstaviti i Papayinu suradnju sa velikanima britanske, ali i svjetske klupske scene, Kinky Malinky brandom. KM je svoju popularnost stekao globalnim rezidencijama na najjačim party destinacijama u svijetu (Ibiza, Miami, Dubai, Singapur, Tokio, itd). Ovog petka, s početkom u 23h u klubu Mansion službeno će se predstaviti buduća suradnja Papaye i Kinky Malinky specijalnim gostovanjem nizozemske atrakcije Chocolate Puma.

Karte po cijeni od 30kn možete kupiti pri ulasku u klub.

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2