Skip to main content
  • caipiroska

Natjecanje za najboljeg barmena Hrvatske

Monin Cup Croatia 2011 u organizaciji Nekic barology škole barmena i PPD distribucije je izbor za najboljeg hrvatskog barmena do 27 godina.

Piše: 

Naslovna foto

Caipiroska


Prije samog finalnog natjecanja prethodila su tri (3) kvalifikacijska natjecanja u: Zagrebu, Splitu i Opatiji. Kroz kvalifikacijska natjecanja prošlo je preko 50-ak barmena u kojem se kvalificiralo 12 najboljih barmena za finale.

Naime finalno natjecanje će se održati u Zagrebu 20.11.2011 u City Centru a a pobjednik tog natjecanja uz titulu najboljeg barmena Hrvatske do 27 godina odlazi u Pariz na svjetsko prvenstvo koje će se održati na vrhu Eiffelovog tornja 12.12.2011.

Na finalnom natjecanju u Zagrebu četiri (4) prvoplasirana dobiti će kutiju iznenađenja u kojoj će se nalaziti razni sastojci za izradu koktela. Pobjednik i predstavnik Hvatske u Parizu će biti onaj ili ona koji kreiraju najbolji koktel sa sastojcima iz kutije iznenađenja.

Monin koji proivodi najbolje sirupe i likere za koktele bira najbolju kreaciju u kategoriji alkoholnih i bezalkoholnih koktela. Bodovati će se okus, boja i miris koktela te kreacija dekoracije koja će dodatno oplemeniti piće. Natjecatelju je važno da u zadanom vremenu napravi koktele uz što manje stručnih pogrešaka. Sve dodatne bodove natjecatelji ostvaruju elegantinim i preciznim pokretima te samom svojom pojavom.

Hrvatski barmeni su tijekom kvalifikacija pokazali iznimnu maštovitost i kreativnost. Nije bilo lako izabrati 12 najboljih jer je svatko uložio dio sebe u kreaciju koju je predstavljao.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop