Skip to main content
  • 17.02.2012.

Zajednički projekt Zarkoffa, Aldena Tyrella i Mr. Paulija

Nizozemci Alden Tyrell i Mr. Pauli svoje prijateljstvo sa Zarkoffom održavaju uspješno već par godina, a kad se tri glazbena istomišljenika slože proizlaze kreativni rezultati.

Piše: 

Naslovna foto

Zarkoff

Još od 2008. nizozemski producenti i DJ-i Alden Tyrell i Mr. Pauli gostuju u Sisku pa Zarkoff i Yas iz Siska putuju do Roterdamma, a kako ih veže zajednička energija prema produciranju i live izvedbama logika događaja ih je dovela i do zajedničkog izdanja. Tyrell i Mr. Pauli već su ranije za nizozemski Clone Records objavili ploču pod nazivom "Sumerian Fleet" no da bi stvar bila potpuna nedostajao im je vokal pa su u pomoć pozvali Zarkoffa.

Novi vinil s četiri trake ide u limitiranoj seriji od 300 primjeraka opet preko Clone Recordsa. Kako FFFC ponovno ide do Belgije i Nizozemske promovirati izdanje za Romance Moderne, Zarkoff ostatak vremena namjerava provoditi u studiju s Tylerom i Mr. Paulijem. Preview Summerian Fleet izdanja možete poslušati u nastavku:

{soundcloud}https://soundcloud.com/aldentyrell{/soundcloud}

Osim nadolazećeg projekta Zarkoffova "Wormwood sonatina" bit će objavljena na soundtracku filma "Exploitation" nizozemskog redatelja Edwina Brienena za Enfant Terrible. Na soundtracku filma koji će biti objavljen kao dupla LP kompilacija krajem travnja ili početkom svibnja gostuju i drugi zanimljivi izvođači, pa detalje možete provjeriti na ovom blogu.
 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2