Skip to main content
  • sirup
  • 8.12.2012.

Zameo ih snijeg

Zbog ogromne količine snijega koja je noćas pala na Zagreb, pojedini klubovi primorani su otkazati svoj večerašnji program ili odgoditi ga za neki drugi put. Izbora naravno još uvijek ima dovoljno.

Naslovna foto

sirup

Klub Sirup na Sveticama zbog vremenskih neprilika koje su im nažalost uzrokovale neke kvarove na instalacijama otkazuje  nastup Lasla Deaka aka Faktor X iz Mađarske za neki drugi put.

Zbog zimskih  uvjeta i Das Haus odgađa svoj povratak na 22.12., a klub Groove također obavještava sve one koji su večeras htjeli vidjeti performans Lady G da se isti također odgađa, ali je klub svjedno otvoren za posjetitelje koje će zabavljati glazbeni odabir resident DJ-a. Iz Mungosa u Kašini kažu da su očistili parking te da su ceste do Kašine prohodne. Iz Gjure javljaju da oni večeras partijaju žestoko.

lopata party

Ako niste sigurni gdje bi i ako bi ipak rado plesali večeras detalje za izlazak provjerite u našem kalendaru, te ukoliko saznate da su još negdje zatvorena vrata za večeras molimo da nam javite kako naši partijaneri ne bi nepotrebno lutali.

Ukoliko se odlučite za kućne tulume u toplini doma također vam želimo dobru zabavu.

dobar house desktiop
dobar house mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.