Skip to main content
  • tiesto
  • 8.12.2012.

Kad je netko zaljubljen u Tiesta

Netko skuplja vinile, netko je zaljubljen u oldtimere, netko je nekad skupljao salvete, limenke i značke, a netko bi posljednje novce dao za rijetke stripove i romane. A postoje naravno i oni kojima božanstvo predstavlja Tiësto.

Naslovna foto

tiesto

Ljubav prema DJ Tiëstu kod njegovog samoprozvanog najvećeg fana iz Chicaga ide do te granice da je zaista teško povjerovati da ga ne plaća Tiëstov PR tim, ali mladić kaže da sve što vidite u videu niže je čista ljubav prema Tiestu i njegovoj glazbi.

{youtube}nMneInjxPys{/youtube}

Njegov automobil hodajuća je Tiëstova reklama, iz njega se neprestano i isključivo čuje Tiëstova glazba, popis Tiëstovih CD-a i albuma nalazi se na automobilu, što reći, ljubav je to.

Iako mladić živi u Chicagu iz kojeg je potekao kvalitetni house zvuk,njegovo ime odaje da je riječ o Poljaku kojem u Chicagu očito nedostaje trance. Naravno nije on jedini, Tiësto broji preko 13 milijuna fanova na facebooku, pa samo pronašli još jednog koji je angažirao i majku i baku kako bi svijetu dokazao da je on ipak najveći Tiëstov fan.

{youtube}NKz_LPd0KVg{/youtube}

Pretpostavljamo da bi netko od naših čitatelja mogao poznavati najvećeg Tiëstovog fana u Hrvatskoj, pa bio bi red da nam otkrijete.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2